Your'e playing with fire...

Hey, hemma efter en timma i stan nu. Behövde köpa strumpbyxor till ikväll o så!
Nu ska jag strax hoppa i duschen, så att håret torkar innan jag ska iväg ikväll. Behöver måla naglar också... Ska försöka lägga upp kvällens outfit innan jag åker, men får se om jag hinner!

Huvudvärken sedan igår är borta, men nu är det minsann halsen som jävlas med mig. Jag har inte vart förkyld på skitlänge, men självklart sista dagen på 2010, då är det minsann dags!
Jaja, ibland har man otur. En annan sak med, som jag haft otur med. Det var dock en aning väntat, men ändåå, ahah. Skulle gärna slippa det ikväll iaf!

Hörs senare, puuuss




Headake, Heartache, what's the differense?

Har världens huvudvärk, eller har haft det till och från i ett par dagar nu. Klunkade precis ner ett glas upplöst treo, och hoppas nu på att den är borta när jag vaknar imorgon bitti. För jag tänker inte ha ont i huvudet när jag ska röja imorgon kväll. Sista kvällen på 2010. Är ganska säker på att det kommer bli en grym kväll, trots att det krånglar med vart vi ska vara efter 12 slaget. Men får väl se om det löser sig under dagen imorgon!
Nu ska jag pömsa, för jag är pömsig. höhö.
Hahahahah, tjuvlyssnat äger ibland. Just att det är på gekås också, hehe.

Ibland har man otur...

Juste, skrev aldrig det innan... Men innan ,efter matchen med damlaget, när vi var påväg hem, så hoppade ett råddjur upp precis framför bilen, och vi hann inte stanna. Det var inget allvarligt, med det kändes att vi krockade med den. Jag blev skiträdd, jag menar det var jättemörkt, och helt plötsligt dök den upp framför bilen. Vi körde tillbaka och kollade vart den tog vägen, och vi såg att den lunkade bort och la sig under några buskar. Den blödde inte eller något, och den låg med huvudet högt. Antagligen bara chockad, precis som jag. (Dock värre för den såklart).
Men så vi ringde en kompis som kan vad man ska göra när man kör på ett rådjur, så vi åkte tillbaka (det var bara 200 meter hemifrån) och märkte ut var den legat, för den hade flyttat på sig, och sen ringde vi polisen.

En timma efter vi ringt, kom jägaren som typ äger marken och skulle kolla. Nån rutin grej.

Det var i alla fall hemskt, och jag är glad att jag inte körde.

Everybody changes.

Ögonen var friska och jag behövde inte öga styrka på någon av linserna, YIPPIE!
Det var askul att spela volleyboll idag, jag var så sjukt taggad!! Vi förlorade dock, i sista set med två poäng, men det var ingen fara. Vi spelade asbra, speciellt i andra set!

Sen efter matchen blev jag lite paff, för då kom damlagstränarn fram till mig och sa att han ville att jag skulle vara med på deras träningsmatch mot Veddige som strax skulle börja! Trodde att jag skulle få sitta på bänken som reserv, men icke sa nicke! Jag fick minsann spela hela matchen! Från början till slut! Var dock helt virrig, då dom kör med ett helt annat spel. Men det är kul när man får chansen, och sen är det bara till att göra det bästa av situationen!

Nu ska vi snart äta, blir min favvo : Hasselbaggspotatis, fläskfilé med gräddsås och champinjoner. MUMS!

haha, sköna. Imorgon, nyårsafton åker denhär fisen till Thailand. Inte alls avis eller så. Du får ha det bäst gumman, så hörs vi när du är hemma !

Time gone by.

Humöret svänger, för nu är jag på bra humör!
Sov till 11, och nu har jag städat undan alla mina saker, packat upp väskor, packat volleybollväska o lite annat sånt.
Ska snart in till stan för min 4:e (??) linsundersökning. Två varje år, och nu har jag haft linser i två år. Galet.

Angående volleybollväskan som var packad, så ska jag ,efter beöket hos optikern, tillsammans med mitt lag möta 96:ornas distriktslag. Blir la kuuuuuul!

Hörs ikväll, i guess!



VIKTIGT

Tänkte bara berätta om min nya plan angående alla mina tankar och skriva det på bloggen osv.
Jag har valt att öppna en blogg där jag bara skriver om mina tankar och känslor, och skriver inget sånt här på denna bloggen. Känner att den tappade värdet när jag började deppa för en månad sedan.

Och för att det ska kännas bra för mig kommer bara min närmaste vänner få tillgång till den då den kommer vara lösenordskyddat. Vill ni läsa den, så är det bara att fråga om användarnamn och lösenord.

Ni kommer till bloggen HÄR.

-

Jag är ledsen för hur jag skriver nuförtiden. Jag vet att många tycker det är fel att lämna ut så mycket i en blogg varenda människa i världen kan se. Men jag antar att jag gör det för att en liten del av mig faktiskt hoppas att du ser den. Förstår hur jag känner mig. Det är nog det. Jag vägrar bara inse det själv.

Det blev för länge uppe i natt igen. Men nu ska jag sova. Jag ska inte drömma någonting, och imorgon ska jag inte tänka på något som får mig på detta humöret.

Tack bloggen för att jag kan skriva vad som helst till dig utan att du hatar mig.

It's not always that easy...

Livet kör med mig. Ditt namn är överallt. Även om det inte alltid är just är ditt efternamn, så ser jag bara förnamnet.
Skulle göra den där skitsaken på fb, det kommer upp en person, och en fråga. Och det är upp till dig att trycka Ja, Nej eller Kanske, och sedan posta det på personens logg.
Självklart är det din bild, ditt namn som visar sig, och en fråga som får mig att känna hur det brister i mig.

Det var aldrig meningen att det skulle bli såhär. Men jag kan inte få det ogjort, för det är inte det jag vill. Men ett par ändringar hade kanske gjort att du legat här jämte mig nu. En månad senare.

Allt som hände i november betyder fortfarande mycket för mig. Vare sig du bryr dig eller inte.

- Tur som fan att du inte läser min blogg. För då hade jag framstått som den jag är. kär och förvirrad.

" Du ska veta att mitt svar är enkelt "

Det blev oth heeeela dagen. En massa tänkande fram och tillbaka, omgjord bakgrund till macen, och godisätande. Jaa, undra va det kan bero på...

Imorgon åker Pappa till Östersund, precis som vi gjorde förra nyår, ni kommer ihåg va?
Är glad att jag inte ska med. VÄLDIGT glad.
Ska lägga mig senast 02.00. Det blev liiiiiite för länge igår...

Jag har en ny plan. Funkar inte detta, då vet jag.


OTH, sätter ord på mina tankar.

"Men jag får skylla mig själv att jag sitter här med tårar som svider i ögonen"

6 timmars sömn inatt. Bra jobbat Sofie.

Jag antar att jag är tillbaka i mina tankar, och det är inget positivt över huvudtaget.
Drömde till och med om det inatt. Jag gör det bara värre för mig själv. Jag har mig själv att skylla.

Men jag har satt upp ett enda mål nu, och får jag inte ut något av det. Då vet jag att det är kört. Det var bara ett spel.

Har kollat flera avsnitt OTH nu, nu ska jag äta. Sen ska jag städa, sen ska jag fota.
Positiva klubben här ja. Yahoo.


"Du lyckades, jag föll och du flyttade dig. Slog i huvudet antar jag, för är inte mig själv längre. "

Suttit och skrivit av mig ikväll. Ett helt a4 papper, om en och samma sak. Det kallas desperat ja. Men det var skönt, och jag tycker fortfarande det är jobbigt men det var skönt att skriva alla mina tankar o känslor.


I've been roaming around

Elin har vart här idag! Vi har haft en rolig dag, haha det kan man verkligen säga! Först stan en stund, hon skulle gå på mellandagsrean. Jag som inte skulle handla nåt, köpte ett nytt halsband, ring, skärp o öronhängen. Eller aa, jag köpte smink med, på kicks, men det var för att jag hade presentkort där!
Aja, det blev inte så dyrt ändå, jag menar det är ju mellandagsrea, så det var ingen fara.

Sen använde vi min kamera med, och tog massa bilder, men tar inte alla nu...

Låt mig få tända ett ljus






S O N Y a290

Min nya älskling♥
Nästan tomt på kontot nu, men det är verkligen värt det! Har samlat snart ett år, och ääääntligen!

We have to be strong baby, you and I.

Var hos min morbror, och träffade släkten igår! Det blev riktigt mysigt!
Fast jag och min kusin är en aaaaning blåsta...

Amanda: Vad är det för datum idag? ( JULDAGEN!!???!!??)
Båda: kollar på mobilen.

Herregud. Haha, vi hade i alla fall kul hela kvällen. Vi träffas inte så ofta, och med tanke på allt som hänt sen sist hade vi en del att snacka om!

Nu ska jag in på  mellandagsrean och kolla om det finns någon systemkamera för mig. Har kammat ihop pengar som jag tror räcker nu! Haha, jag har fan samlat sen i mars/april!

Hörs senare, pusspuss!

-

Lär dig att aldrig skapa några som helst förväntningar, för i slutändan kommer du bara bli besviken.

- Det är något jag lärt mig den senaste tiden, och det är så jag tänker nu. Det har hjälpt mig väldigt mycket och jag har inte gråtit på veckor. Även om jag fortfarande tänker mycket på samma saker, så är jag mycket gladare!

Så tänk så, och allt kommer bli mycket lättare för er!

Om jag bara kunde tänka på något annat än dig, för bara en sekund.

This is how i was dressed yesterday evening

Tröja med armbågslappar - gina tricot ( julklapp från mamma )
Tight svart kjol - H&M
Tunna strumbyxor
Smycken

So this is Christmas

Har haft en otroligt mysig kväll. Skrattat tills jag gråtit, konstaterat att jag var fetast när jag var liten (tillsammans med släkten), fått fina och välbehövda presenter och ätit alldeles för mycket godis!

Nu ska jag nog sova tror jag, hörs imorgon.
Puuuuss!

CHRISTMAS EVE

Dagen har var oerhört mysig med mamma och bror. Nu åker jag snart till Farmor och Farfar, för att fira jul med pappa och min kusin!

Hoppas ni har haft en mysig dag, och får en mysig kväll!
GOD JUL PÅ ER!


And aaaaaaiiiaaaaaj

Jag tror att dom flesta har sett denna videon? Galen tjej!



Här är en skön kille som gjort parodi på den ovanför. Haha, han gör det så sjukt bra !

23 DECEMBER

Herregud vad tiden går fort, imorgon är det återigen julafton. Känns inte alls som om det var ett helt år sedan det var julafton senast! Förr gick åren så himla långsamt liksom! Men har kommit på en teori på varför det känns så. "Lyssna" här:

Förr när man var mindre började man ju längta efter nästa julafton redan den 25:e december. Och hela året längtade man till den 24 december, då man fick öppna massa paket, och fick dom önskade dockorna osv.
Men nu längtar man liksom inte på samma sätt, och tänker liksom inte, faaaan det är hela 4 månader och 17 dagar kvar!!!!
Och man känner att om man inte tänker på det, så sitter man här, en dag innan, och kan inte fatta att det REDAN (?!!) är julafton?

Aja, det ska i alla fall bli väldigt mysigt! Skulle egentligen spelat nån låt med min bror på gitarr för släkten imorgon, men vi har inte hunnit öva, så det blir nog inget :(


Gammal bild på annies naglar !

Gud så mesigt

Den här kommer alltid upp när man ska kolla på Paradise Hotel (tex) och det är så sjukt fånigt. Okej jag förstår att man inte vill att småungar ska kolla på såna program, men seriöst. Tror dom att om en liten pojke ser den klickar bort sidan? Nej självklart blir dom nyfikna på varför dom inte får kolla. Det är ju liksom bara att klicka på JA så kan man kolla?
Töntigt.


Tell me how to act

Hellue, dagen har vart grym!
Det var mysigt att gå i affärer, och käka på donken, hittade även en nyårsklänning! Ganska enkel, men ändå inte! Den är dock lite för söt, så ska "fräcka till den" med lite accessoarer jag ska hitta på mellandagsrean!

Nu pyntas granen till julmusik, mysigt värre!
Tumblr_ld8vs3hqrp1qb7i1lo1_500_large

BREAKEVEN - Sofie, Elin, Elin och Louise

Här är den bästa versionen av vårt uppträde!



Why can't you just tell me, what I'm suppose to do?

Kör ett inlägg direkt efter här tänkte jag om själva dagen ;)

Först då avslutningen (!!!!) som gick över förväntan enligt mig! Jag har alltid vart rädd för att sjunga inför folk, men fytusan va roligt det är!
Efter det drog jag med Annie till Ljungby kyrka och skulle kolla på Ljungbyskolans avslutning(annies bror går där), men vi kom precis när det var slut, haha lite fail där. Sen åkte vi hem till Annie en stund och åt och sen åkte vi iväg till gekås. Köpte typ 5 saker. Och alla var nödvändiga! Herregud, jag köpte inget som jag kommer ångra att jag la pengar på så det känns helt okej alltså!

Nu ska jag snart gå och fixa mig för sängen, och imorgon blir det shopping i Halmstad med Annie och hennes syrra! Tåget går 09.36, så klockan ringer typ 08.00.
Puss på de, och sööööv gott.

Julavslutning - bilder



Några bilder från framträdandet idag. Video kommer, det var en lärare som skulle lägga ut på Youtube, så tar där sen!
För er nyfikna kan ni hitta en video som en tjej filmat, på min profil på facebook.

Sista träningen

Yeea, we know that is was avslutning igår, jepp. Men vi ska i alla fall ha vår sista träning ikväll.
Berättar om dagen och lägger upp bilder senare, pusspuss!


Skolavslutning!

Nu åker jag snart till skolan. Vi i kören bl.a ska vara där tidigare, för att öva.
Just nu känner jag hur nervositeten börjar komma. Det är ju idag jag och 3 tjejer ska sjunga Breakeven själva, vilket betyder att jag kommer sjunga vissa delar själv...

Vi får se hur det går, nu drar jag.

Julavslutning

Hahha, har gjort en videoblogg, men vet inte om jag vågar lägga upp den, hahah x)


Sista dan i skolan idag, FY *** VA SKÖNT!  ( sara har sagt åt mig att jag svär för mycket i bloggen, heheh )
Har övat massa med kören inför avslutningen imorgon, och sen har det bara vart slappt!
Ska snart iväg på avslutning i volleybollen och det ska bli så ***** roligt!! Hela klubben samlas i Falkhallen, och alla åldrar delas in i olika lag, som man spelar med under kvällen. Göött!
Men ska ta och äta nu, bloggar ikväll i gueeeeeess.

Klubben 2008, hittar ni mig?

The Notebook

Kollade på The Notebook innan, jaa det blir mycket filmtittande den här tiden på året, så sjukt mysigt!
Till saken Sofie...
Jaja, i alla fall, den var verkligen sjuuuuuukt gullig. Gammal film, men så jävla gullig.
Vill ni ha trailern på den också?
Ni får den i vilket fall!


19 December

Update: hehehhe, hade råkat skriva november innan...

Godmorgon, jag vaknade typ nyss. Eller jag låg och myste under täcket typ en timme innan jag övervägde att gå upp och sätta mig vid frukostbordet.

Idag ska jag till Mormor och Morfar och byta julklappar. Träffar liksom inte dom på julafton.
Har precis plockat fram alla tomtar, guuud så gulligt! Kollar på nån film nu med, helt okej faktiskt.

Bild sedan i höstas.

-

Prata.
Det hjälper fan alltid.
Det är skönt att prata. Att prata ut.

Punkt

Fan, jag skulle gått och lagt mig.
Man ska alltid lyssna på mamma.
Hon har fan för det mesta rätt.

The Last Song

Har suttit och kollat på The last song nu.
Den var så jävla bra. Älskar såna filmer som är verkliga, liksom sånt som händer varenda dag i vardagslivet.
Jag skrattade och log till mesta del av filmen, den var så gullig. Men den sista halvtimmen grät jag oavbrutet. Klart att det ska sluta sorgligt när allt vart så lyckligt?
Men den slutade ändå på ett väldigt fint sätt.
Nä, men det var en av de finaste filmer jag sett. Ett starkt tips till er som inte sett den!

Här kommer trailern för den som är intresserad!


LISTA OM ÅRET

Hade tråkigt, så snodde denna listan från Sara.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej, bröt det en halvtimme efter.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nepp
5. Vilka länder besökte du?: Storbrittanien , England.
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? jaa, det kan man ju lungt säga. En jävla massa saker!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 27-30 mars, 5:e november och en massa andra datum i November.
8. Vad var din största framgång 2010? Självförtroendet har blivit bättre.
9. Största misstaget? Att förvänta mig hur saker kommer bli i förväg.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja
11. Bästa köpet? Vet inte
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Jaa
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Use somebody - Kings of Leon Breakeven - The script Gott nytt Jul - Sean Banan, och alla partylåtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare, definitivt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? umgåtts med dom jag älskar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? suttit vid datorn
18. Hur tillbringar du julen? På dagen - hemma med mamma. På kvällen - Hos farmor och farfar med pappa.
20. Favoritprogram på TV?: Typ paradise hotel
21. Bästa boken du läste i år? Camilla Läckberg - Tyskungen
22. Största musikaliska upptäckten?: Daniel Adams-Ray
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? önskade mig inte mycket.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? var i skolan (y
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? absolut
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Sofie Bengtsson
29. Vad fick dig att må bra?: Mina vänner, och Sommaren.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? nobody
31. Vem saknade du? nåra
32. De bästa nya människorna du träffade? det är många, speciellt den fina killen...



ÅRET

Hur har året 2010 varit för dig?
helt okej
Bättre än förra året? Jaa, det tycker jag, eller kommer inte riktigt ihåg hur jag mådde.
Har du träffat några nya vänner? Jaaaop.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? London med konfan, Jag och annie i spöregn på Liseberg, Första kyssen med den fina killen, och en jävla massa annat!
Har du hittat en ny låt som du älskar? Kan inte bestämma en, då det finns otroligt många!
Isåfall vilken? -
Har du druckit alkohol? ja
Har du rökt?
Har du kysst en främling? nej


KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? ingen kärlek
Har du varit kär? jaa
Har du sagt jag älskar dig till någon? ohja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? jepp
Har du haft sex någon gång under året? nej
Har du haft ett hemligt förhållande? hahha, alltid xd


SORG & HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nope
Har du varit i slagsmål? nääe


PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? jaaa, sjukt mycket onödiga saker.
Isåfall vad? Att jag inte tog för mig mer.
Har du skämt ut dig? absolut!
Har du ljugit för en vän? mm
Har du varit ute en hel natt? ne
Har du blivit tagen av polisen? nepp


SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du i? tångaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? aa
Hatar du någon i din skola? näpp
Har du gjort något framsteg? aadå
Har du haft alla rätt på ett prov? nepp


VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? aa
Har du förlorat en vän? njaa, glidit ifrån!
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Japp
Har du ljugit för en bästa vän? mm, har jag säkert.
Har du många killkompisar? lagom

JULSTÄDA

Hej Hopp, idag är jag pigg och på bra humör!

Ska hjälpa mamma att julstäda, pynta och annat mysigt man gör nu inför julen. Det är så mysigt när man kan starta julistan på spotify, och bara gå runt och småfixa.

Mamma har vart och köpt gran också! Ååh, jag längtar tills den ska in! Det luktar så gott, och det blir så himla mysigt! Speciellt på kvällen när den är tänd!

Ne nu börjar mamma tjata på att jag ska släppa datorn, men jag ville bara göra detta inlägget, eftersom jag inte tänkt använda datorn så mycket idag.



Förra julen, förra granen. Gosigt!

You were always there when I looked back.

Har verkligen inte orkat blogga de senaste dagarna.

Idag var det fotbollsturnering i skolan och gissa vem som var målvakt? Aaa, jo jag. HAHAHA: tänker man, jag vet !
Vi kom 2:a (av 3 lag... ) i alla fall. De första två matcherna gick bra för min del, men i finalen släppte jag in allt för många mål, hehe.

Sen drog jag med Wisén till stan, där vi strosade omkring, flummade osv. Kom nyss hem från henne föresten. Jag hon och Lars (en kompis till henne) kollade på skräckfilm, spelade gitarr/sjöng. Skitmysigt!

Nu sitter jag här framför datorn, där jag avslutar varje kväll nuförtiden.
Puss på det.

I may be bad, but I'm perfectly good at it.

Hahha, jag är så buuuusig.
Och jag är så pigg! Ligger med datorn i knät, och chattar samtidigt som det ständigt vibrerar i telefonen.

Fyfan vad rolig kväll alltså. Det blir ju kul imorgon, ehheheh.'

Puuusss

It's time to take place.

Jag skulle vilja ha lite fantasi, så att jag kunde göra ett intressant inlägg, men min fantasi suger.

Men jag kan berätta för alla som läser att jag är på superbra humör! Finns många anledningar, bland annat att allt skolarbete är klart. Nöjd med betygen, Det är snart lov. Och sen är det ju den där söta människan med..., som snurrat min värld ännu en gång.

Jag tänker fan inte ge upp nu.

We are the dreaming people.

Paradise Hotel nu, det äger.

Har pluggat NO idag, eftersom vi ska ha muntlig redovisning imorgon. Nödvändigt säger jag bara. Betygen sattes i fredags och vi har redan lämnat in en lång uppsats på det vi ska prata om. Förstår mig inte på lärare.

Ska kolla på ett avsnitt till nu, sen blir det lite mer plugg och sen ska jag nog sova. Eller inte. Det berors lite på. Om ni fattar.

Puss så länge!


Egopix sådär för ovanlighetens skull. Lite sådär halvt glad.

Those words made my day.

Snoozade 3 gånger tror jag innan jag övervägde att gå upp. Man får skynda sig som fan till garderoben och klä på sig. Eftersom det är så kallt att bara ha underkläder på sig nuförtiden!

Ska ner och äta frukost nu, sen blir det att fixa sig för att dra till skolan.

Puss på er!

Trying hard to reach out. When I tried to speak out, felt like no one could hear me.

Magen värker fortfarande, börjar dock bli bättre!

Min fb just nu:


Inte kul alls. Det sved som fan, och först trodde jag att jag tappat den i sängen, för jag hittade den ju inte.

Nu ska jag hoppa i säng, försöka sova i alla fall.
Pussar

Orkar inte bry mig. Du bryr dig ändå inte.

Fuck vad ont jag har i magen, inte mensvärk utan det spänner i hela magen. Och med hela magen menar jag från under brösten till nedanför naveln. Jag kan knappt räta upp mig, så jag sitter som en jäkla potatissäck.
För ca ett år sedan fick jag åka till akuten för att jag hade magvärk, och så som det känns nu, kändes det i början då med. Men då det blev bara värre och värre, så jag kunde inte ens prata. Det var hemskt. Minns hur jag satt på akuten och skrek och grät på samma gång för att läkaren var så seg så jag fick vänta jättelänge.

Föresten, var ju i Älmhult och spelade idag! Det gick faktiskt riktigt bra! En 3:e plats av 7 lag! Vi spelade jättebra, och alla var på bra humör! Lång resa dock. Tur att Eve också var trött för annars hade jag aldrig kunnat sova, så som hon kan prata. Inget illa menat gumman ;)

Nu ska jag packa upp min väska, och sen ska jag nog krypa ner under täcket.
Långt inlägg dethär, creds till dig som läste hela,
Puuuuss


Östersund i Januari.
Vinter och snö är ganska väldigt fint ändå.

Ett ljus i mörkret

En pigg och hyffsat glad Sofie ska nu hoppa i säng. Vi får väl se om jag somnar. Klockan ringer nämnligen 05.20 imorgon. Yippie.
Ska till Älmhult(skooooooooogen) på sammandrag, så vi måste åka jättetidigt...


Vi är som starkast tillsammans

-

För en gångs skull känns det bra.
Du är kvar.
Det är bra.

# 11 / Dethär hade jag på mig idag


Väldigt simpelt blev det idag. Var nere på stan en snabbis och slängde på mig:


Grå Jeans/Byxor - BikBok
Brun Tischa (stavning?) - Monki
Flätat skärp - Primark London

#10 Mina syskon


Carl Bengtsson.
Mmm, min storebror dethär ja. Han fyllde 18 i Juli och går tredje året på teknikprogrammet.
Vet inte vad jag ska skriva om honom faktiskt.
Ibland hatar jag honom, men innerst inne så älskar jag honom.

NYTT NYTT NYTT NYTT

Ny header, nya färger, nya typsnitt, och jag är klar.

Vad tycker ni?

-

Kan inte sova
Behöver sova
Behöver dig

Sleeepy

Ligger här i min ensamhet och tänker tillbaka på året som gått. Det har vart ett jävligt bra år, till stor del.
Trodde/Hoppades dock att jag skulle vara gladare vid denna tiden, men allt bara rasar när jag tänker på honom.

Jag nickar till hela tiden, ett tecken på att man borde släcka lampan? Klockan är trots allt ganska mycket.

Grekland 09


-



L U C I A


Då var det avklarat. Det sista luciatåget på Tångaskolan. Känns ganska konstigt faktiskt.

Känns bra...


peter

hej hag heter peter pch jag heter robert på samma gång, men så gjorde jag inte de :pppPpPPPpPPPPp

7/8 # Mina vänner / Ett ögonblick

Glömde gårdagens... Så kör en dubbel.

Mina vänner.
Kan inte skriva mycket mer än att jag älskar dom. Jag har några riktigt nära vänner, som jag berättar allt för, och som alltid ställer upp för mig, och tvärt om. Sen har jag många andra riktigt fina vänner som jag också älskar.

Seriöst. Jag älskar verkligen mina vänner, och skulle inte klara en dag, utan att veta att det finns någon därute om som bryr sig om mig. Tänker inte ladda upp bilder, eftersom det inte finns bilder på alla i denna datorn. Men ni vet vilka ni är ♥

Ett ögonblick

Den där gången, som känns så fruktansvärt långt bort nu, när du tog min hand och jag kollade upp mot dig och log och du log tillbaka. Vi stannade och du kysste mig hejdå, och hoppade in i bilen. Minns hur jag gick med ett leende som nådde runt jorden, hela vägen hem.

Tråkig svenska lektion

Sitter på svenskan och ha döööööööö tråkigt!
Är inte särskilt flummig idag, vilket man måste vara för att det ska vara okej att vara i skolan.

Ska öva på låten jag ska vara med och sjunga på julavslutningen sen, när vi egentligen har idrott, så jag slipper de! Niiice.

Ska till Gekås sen också, måste köpa massa småplock o sån skit.
Blölöölölölö,

Nu gick jag.
Puss

PLUGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Helluue,
Eftersom min söta lilla vän Isabell tvingar mig att skriva ett inlägg så får jag väl göra det. Blir väl mulad imorgon annars.
Föresten, hon har en liten mysig blogg på devote som ni kan kolla in -->här<--. Gullig tjej detdär!

Vet inte vad jag ska skriva om egentligen... Sitter här o jobbar med en uppsats om Stjärnor som ska vara inne klockan 22.00 ikväll. Måste bli klar innnan träningen...
Blö på det.


Jaa, man har ju sina stunder :)))))

Sing. It will make you feel better.

Hej hopp!
Tisdag igen, bästa dagen på veckan!!
Har haft musik nyss, och no. (som vart väldigt slapp). Och nu blir det luciaträning istället för mattelektion. Naaajs! Vi ska öva med mikrofoner idag, och vi kanske hinner öva på en låt som jag och tre kompisar ska sjunga på julavslutningen. Det återstår att se!




No but's or maybe's

Efter massa plugg, paradise hotel och sånt grejs så hoppas jag i säng!


Puuusss!


Livet var så enkelt.

#6 Vad är vänskap?

En ganska enkel fråga skulle jag nog vilja säga. Men ska försöka formulera mig på ett bra sätt.


Vänner kan man ha många, och man delar väl vänskap med de flesta man känner. Men äkta vänskap, och äkta vänner är svårare att hitta.

Så vänskap kan vara att man möter någon man känner på stan, där man står och tjötar i en timme. Man träffas aldrig på bestämd tid utan är vänner på avstånd. Men den här äkta vänskapen som jag pratade om tidigare är mer speciell.
Det är när man träffas ofta och länge varje gång. Man har alltid roligt. Eller jaa, ibland kan någon ha det jobbigt, men då ställer den där äkta vännen upp och pratar, peppar, sörjer, med sin vän. Är liksom där i vått och torrt. Men äkta vänner, de bråkar de också. Det behövs ibland skulle jag tycka, för då mår man (förhoppningsvis) dåligt över att man saknar vännen, eller att man har dåligt samvete över något man sagt/gjort, och då pratar man igenom det. Pratar om brister, men för även fram alla de positiva sakerna.

Tumblr_lawrc4dhvj1qdkv12o1_500_large

Uppskrivet på önskelistan!

Hade inte så mycket uppskrivet på önskelistan för i år, mer än pengar till en kamera, men så hittade jag dessa godingarna på GinaTricot, och jag blev lite kär... Mamma, Mormor osv tycker också bättre om att ge bort kläder än pengar, så jag hoppas på att de finns i ett paket den 24:e!

Vet inte vilken av färgerna på denna jag vill ha dock... svårt val då båda är STUNNING!

5# Vad är kärlek?

Ouf, vilken jobbig fråga... Men ska göra mitt bästa:

Kärlek finns i många olika former. Kärlek till vänner, som alltid ställer upp. Kärlek till Familj och släkt, som man delar blod med. Men jag antar att det är den  kärlek som märks när det kittlar i magen när man ser en person, som jag ska skriva om.

Själv har jag väl inte upplevt riktig kärlek (än). Bara "förälskelse" om man ska säga det med ett fint ord. Men kärlek är något väldigt fint, något alla behöver. Kärlek är när man älskar en person mer för varje dag som går. Blir förälskad på nytt varje gång man vaknar upp på morgonen av att se sin käresta ligga mittemot och andas tungt. Kärlek är när man går på stan, och stannar för att kyssas, för att sedan gå vidare.

Kärlek är när man kan vara utan en person ett fåtal dagar, men ändå veta att även om man inte pratar så älskar h*n dig.

Tumblr_kwvli6xcin1qzcg4fo1_500_large

Tumblr_lccpnjwlnh1qf4ehio1_500_large


N O S T A L G I

Satt och kollade i gamla fotoalbum med Mamma. Riktigt mysigt! Eftersom det är så tomt på egna bilder i den här bloggen, så tänkte jag dela med mig "lite"!

( Det kommer en del 2 en annan dag )





Samma dag, slickade jag på stolpen till höger på bilden... Hade sätt det på en reklam om "Ring Polia" och var tvungen att se om det gick...

PARTYOUTFIT

Glömde lägga ut denna igår, men detta var vad jag hade på mig, och hur jag såg ut i fredagskväll!

Fodral - H&M (typ, kääääär)

 


VARNING FÖR GLASÖGONORMAR

Haha, var bara tvungen att lägga upp denna videon på mig och Sara!

Vi gick i 6:an, och var två väldigt barnsliga flickor med glasögon! Haha, kommer ihåg denna dagen så väl. Vi filmade med en webcam, därför den dåliga kvalitén.

Vi gör "moves" till Bamsesagan, och sedan har jag lagt till musiken.

Jaa, kom ihåg. Dett var 3 år sedan!!!!!!!!!!


4# En sak du inte visste om mig

Om mig / Min klass / Mina föräldrar / En sak du inte visste om mig / Vad är kärlek? / Vad är vänskap?
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska 
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Det här åt jag idag / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
Min första kyss / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året

1. Jag har många fina smeknamn. Bängan, Bacon, Soffan, B2, Bacon-Bängan. Snälla vänner jag har va? Hahah, nej men seriöst, jag kallas dagligen för Bängan. Det kom när jag spelade fotboll, och vi var 4 som hette Sofie i laget, varav en som också hette Sofie Bengtsson. Så det blev Bängan, och nu blir jag kallad det även av mina vänners föräldrar och syskon! Haha!

It's hard to forget someone you know you will always remember

Försöker lura mig själv, att vara glad och positivt, när jag innerst inne är raka motsatsen. Men det funkade igår, och jag hade bästa, roligaste kvällen på sjukt länge!! Var hos en kompis på fest. Alla var taggade, alla var glada, och jag tänkte BARA på det.

Det var sammandrag på hemmaplan idag, dock bara 3 lag. Vi kom på andra plats, så det var väl helt okej! Samtidigt var det öppethus på Gymnasieskolan, så vi gick in med volleybollkläder där, och kollade på lite program.
Ganska nice dag, men är så grymt trött, och ledsen nu. Som ni säkert försått att jag är varje dag. Tro inte att jag vill vara ledsen, men idag är det lite extra jobbigt, med tanke på att det är lördag...


Nu ska jag gå tillbaka till myset i soffan, ha en go kväll!

1 år!

(tidsinställt inlägg)

Idag, exakt denhär tiden, så skapade jag min blogg för ett år sedan. Galet. Har ju haft pauser till och från, men det är ändå 1 år sedan, som jag och min bästavän satt på msn och skapade varsin samtidigt. Hjälptes åt. Kom på namn (önskar jag kunde byta mitt -.-), valde nått fult tema från blogg.se, och skrev cp:inlägg med tusen hjärtan och smileys.

- Ett av mina första inllägg...

3# Mina föräldrar

Om mig / Min klass / Mina föräldrar / Det här åt jag i dag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap?
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska 
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
Min första kyss / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året


För det första så älskar jag dom så otroligt mycket. Även om man inte vill erkänna det ibland.

Pappa heter Anders och mamma heter Maria. De skiljde sig när jag gick i 5:e klass, tror jag va 12 år gammal. Det var en väldigt jobbig tid, eftersom jag aldrig trodde att det skulle hända mig. Men jag tog mig igenom det, och tänker inte så ofta på det.

Pappa bodde kvar i vår villa i Ljungby i ca 2 år, innan vi flyttade med honom upp till sin tjej i Varberg. Anna-Carin.
Mamma bor i Vinberg, och hennes Thomas bor i Varberg! Jag har alltid älskat mina föräldrar, men på senare år, så har jag kommit mycket närmare min mamma. Vi skrattar tillsammans, vi gråter tillsammans. Hon förstår hur jag känner, och även om jag oftast inte vill tro det, så har hon för det mesta rätt. Hon finns alltid där för mig. Därför är det jobbigt att när jag (som nu) har det jobbigt, och är hos pappa, eftersom jag känner att jag behöver henne.

Men tro inte nu att jag inte älskar min pappa, för det gör jag såklart! Menar bara att jag kommer närmare med mamma. Det brukar ju vara så. Hon har ju också varit en förvirrad 15-åring en gång i tiden.

(mamma jag vet att du läser detta, och jag vill bara säga att jag älskar dig)

Give me a second chance, to make it right

Vart hyffsat glad hela dagen, men sen på eftermiddagen kvällen så vände det igen. Jag har inte gråtit så här mycket på snart 4-5 år... Och det är så jobbigt. Det är som pms, fast att det inte är pms. Eller det kanske det är...
Jobbigt är det i vart fall. Jag vill se en vändning, och det nu. Ett tecken, En känsla. Bara något, så att jag har något att gå på.

Känner att min blogg har blivit en väldigt ledsam och dyster, men det är svårt att prata positiv och verka glad, när man i verkliga fallet ligger med huvudet mot kudden och gråter, timme ut, timme in.


Decemberlista. 1.

Härmar min fina kompis Sara med att göra en sånhär "december lista"! Jag skriver varje dag om ett ämne (som ni kan se nedanför, men eftersom jag börjar nu en dag försent så hoppar jag över första och börjar på "Min klass"!

Om mig / Min klass / Mina föräldrar / Det här åt jag i dag / Vad är kärlek? / Vad är vänskap?
Mina vänner / Ett ögonblick / Det här hade jag på mig i dag / Mina syskon / I min handväska 
Den här veckan / Vad hade jag på mig i dag? / Mina drömmar / Favoritbloggar / Ett minne
Tio saker om mig / Detta ångrar jag / Den här månaden / Detta saknar jag  / Det här upprör mig
Min första kyss / Det här får mig att gråta  / Det här får mig att må bättre / Mina rädslor / Min favoritplats
Hur jag skulle vilja vara / När jag blir stor / Mina ambitioner / Detta året



9b2.
Ibland är klassen bäst. Ibland vill man bara därifrån.
Som ni ser är vi väldigt få tjejer m man jämnför med killarna. Och det märks. Väldigt ofta dessutom. Killarna vinner alltid på majoritet, som tex nu när vi ska beställa klasströja. De vill inte ha det vi vill och vi VÄGRAR ha deras fåniga tryck det föreslagit.
Vi tjejer blir ofta irriterade på killarna, då det aldrig fattar när de går över gränsen.
Men som sagt så är den ändå jäkligt bra, och för det mesta älskar jag den, eftersom många personer är jäkligt sköna!



Jag har ramlat glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen.

Ny design, vad tycks?

Hej,
Tror att jag mår lite bättre nu. Snart är det värsta i skolan över, och det blir helg.
I helgen ska jag glömma allt som gör att jag mår som jag skrev i förra inlägget.
Jag ska släppa loss på fest, jag ska kämpa på sammandraget med B-laget.
Tror det blir en jäkligt bra helg.

Dock så blir den ensam, om man jämnför med de andra helgerna den senaste
måndaden. Det blir första helgen utan dig.
Men jag ska nog klara mig.

Tumblr_lcps9s1ley1qezty2o1_500_large

RSS 2.0