Lips that felt just like the inside of a rose

Hej på er!
Har vart ganska så tjurig idag, på grund av förkylningen, och på grund av annat.
Sitter på golvet med ryggen mot soffan och datorn på tv-bordet och lyssnar på mamma i telefon. Hon pratar med Elins mamma om Thailand nästa sommar! Som det låter nu ska jag åka med hennes familj till deras hus där i sommar!! SÅ JÄVLA NICE.

Nehepp, nu ska jag och mamma kolla på Robinson.


Maybe, we can't always get what we want, or what we need.

Gått runt som ett snuvande spöke idag, utan smink och med glasögon. Haha, det varierar verkligen! Trivs inte jättebra i glasögon, och oftast brukar jag ha i alla fall lite mascara, men inte idag inte!
Blev ingen träning idag, men följde med och kollade och lyssnade och hjälpte till lite i vart fall. Har kollat lite True Talent på 3:an ikväll. Ett riktigt bra och smart musikprogram. För där gäller det verkligen bara rösten och då går till exempel inte massa killar vidare bara för att tjejerna blir dödskära i hans utséende.

Ikväll hade kunnat vara mycket bättre, och mer händesefyllt, men som sagt, man kan inte alltid få vad man vill.
Ska hitta på något kul o göra tills jag ska sova. Mina planer gick nyss i kras så vet inte vad jag ska hitta på...




VÄRMDÖ - DEL 1




















It's getting dark outside. Please light up my night.

Då var man tillbaka i skolan!
Har fått en jädrans förkylning med hosta, snuva och halsont. Inte okej, eftersom jag inte kan träna.
Fick shoppat lite i Nacka innan vi åkte hem, men det jag köpte får ni se en annan dag!
Ska alldeles strax sova, men ni ska få se några bilder från min helg i Stockholm. Eller jag var ju inte i Stockholm egentligen, utan ute på Värmdö, några mil därifrån.


TIO ENKLA SANNINGAR

1. - Jag har svårt för att fatta mig kort. Blir ofta (som t.ex. mina inlägg) att när jag ska skriva om en sak, eller förklara något så berättar/skriver jag alldeles för detaljerat, så att det blir så utdraget innan man får fram det man vill.

2. - Jag har bara varit kär på riktigt en gång.

3. - Efter min lilla fiskmås-olycka i våras har jag fått fobi mot fiskmåsar.

4. - Jag är väldigt glömsk. Kommer ihåg onödiga saker men glömmer lätt de viktiga. Saker jag lovat att göra t.ex.

5. - Jag dagdrömmer.

6. - Jag är en slarver. Kom och se mitt rum så förstår ni.

7. - Jag haaaatar att frysa.

8. - Jag är inte personen som tar åt sig särskilt mycket.

9. - Jag har lärt mig att acceptera hur jag är och hur jag ser ut, vilket har gjort mig mycket gladare.

10. - Jag ingår i den grupp människor som tar upp mobilen för att undvika att behöva möta någon speciell med blicken eller för att inte verka helt lonely.

Maybe I've been here before. I've seen this room and I've walked this floor.

Fick låna min mosters dator lite snabbt.

Nu har jag precis nattat mina söta små kusiner! Får väl hoppas dom kan sova... Har fått order om att sova hos Junis första natten och Herbert andra, så ska smyga in till henne om en stund.
Blev knappt någon tid till shopping, pga förseningar med tågen. Blev en t-shirt bara. Kanske ska till Nacka imorgon eller på söndag, dock! Har vart en mysig kväll med Wii, go mat, och massa bus. Kusinerna har blivit så stora och Junis är inne i den där preioden när hon springer och byter kläder stup i kvarten och står framför spegeln och fixar med tofsar och så. Så himla go!
Imorgon ska Hebbe på Cross-tävling och jag ska stå med kameran redo! Måste erkänna att jag är lite nervös. Fast, han är väl inte så litem längre, haha.
Hörs när vi hörs!

To the capital of Sweden

Hej, jo jag lever.
Varit lite mycket nu bara den senaste veckan och eftersom vi inte får våra skoldatorer förrän i slutet på september kommer uppdateringen vara kass ett tag till!

Vad har hänt nudå? Jo min kära bror har flyttat ifrån mig och har det bra i Karlskrona, Skolan har dragit igång på riktigt och jag har numera 6 träningspass i veckan plus idrott i skolan. - Vilket är en ganska stor ökning från vad jag är van vid. Brukade bara träna 2-3 gånger plus idrotten innan, men nu när jag går volleybollgymnasiet är det mer! (Klagar absolut inte, jag älskar det)
Okej, det har väl hänt mer än det där, men det är väl det som påverkat den dåliga uppdateringen.

Imorgon är det fredag och istället för skola drar jag till Stockholm med mamma och mormor. Vi ska träffa min moster och hennes familj. Mina underbara småkusiner, Hebbe och Junis. Kommer hem vid midnatt på söndag/måndag ungefär. Ska först shoppa i centrum, men deras nya hus ligger ute på Värmdö.

Alldeles för mycket text, men så blir det när man aldrig uppdaterar! Har nog ingen tillgång till internet  helgen, så tänkte göra ett par tidsinställda.


Två och ett havt år sedan. Jag och mina goingar. Jag ser rolig ut. Bjuder på denna!


Som en boomerang

Hej på er.
Ligger på min säng i min brors gamla rum, som från och med igår blev mitt.
Ringde min bror för några timmar sedan och fick höra att allt var bra i nya lägenheten osv. Kommer sakna honom. Mer än jag någonsin trodde att jag skulle göra.
Jag litar inte på mig själv. Känns som att jag snart kommer göra något jag kommer ångra. Mer än de dumma saker jag gjort den senaste månaden. Jag är rädd att jag faller tillbaka till det jag svurit flera gånger på att aldrig mer bemöta.
Men det är väl den jag är. Lite som en boomerang om man tänker efter.

Imorgon klockan 9 ska jag och min klass och antagligen alla andra på Teknik äta frukost på Grand Hotell. Skulle komma företag osv dit. Ska bli kul! Fest på kvällen med. Kan bara bli lite bättre, kan man säga.


11TEB

Min klass. Först blev jag jättebesviken, men har insett att det nog blir ganska bra ändå. Två tjejer är vi... och typ 20 killar. Haha, gött.
Nej, men det blir nog bra när man lärt känna dom andra.

Har precis kommit hem efter att ha träffat Affe och Sebbe för typ sista gången på evigheter. De flyttar till Falköping där de ska gå volleybollgymnasiet, vilket betyder att jag (förhoppningsvis) får träffa dom på loven.
Dom, jag och Malin spelade bowling en stund och sen åkte vi till Skrea Strand och åt glass på Peggens och sen snackade vi en massa och bara umgicks. Jättemysigt var det!
Nu ska jag i alla fall sova snart, ska kolla nåt avsnitt Glee innan jag somnar tror jag.

Börjar inte förrän halv 2 imorgon och har bara en lektion. Matte, haha.



BACK TO SCHOOL.

Hej.
Imorgon är det den 16:e augusti, vilket för mig och alla falkenbergs 95:or betyder skolstart. Gymnasiestart.
Dagen som för ett tag sedan känndes så långt borta. Den dagen är här nu och jag är så galet nervös. Jag vet inte vilka jag ska gå med, jag vet ingenting. Imorgon klockan 08.20 ska jag möta upp en tjej, som heter Elin som också ska gå Teknik, och vi ska tillsammans träffa de andra 50, för att bli uppdelade i klasser osv. Läskigt.
Fast egentligen är det inte denhär första dagen som är jobbig. Det är dagen därpå, den 17:e, när alla 2:or och 3:or kommer. De kommer ju verkligen se och leta efter alla oss nykomlingar. Man kommer verkligen se hur virriga vi är med alla salar och vart man ska. Så kommer det nog vara de första veckorna, och sedan kommer man (förhoppningsvis inte) bli som luft.

Men det ska bli kul att träffa alla 94:or och 93:or, som man känner, samt allt det nya med lektioner osv. Känns inte alls lika jobbigt att gå till skolan efter ett sommarlov som detta. Även att detta, Teknik och Volleyboll, som jag valt, är ju något jag valt själv. Inget någon tvingar mig till. Mitt liv och mina val.

Nej, men nu är jag faktiskt taggad. Jag ska börja gymnasiet imorgon. Fy fan va najs.


Done looking for the critics cause they're everywhere.

Vart helt seg i skallen och kroppen idag, träffade Elin en stund, spelade gitarr och sjöng lite.
I förrgår kväll var jag ju i Evelinas stuga i Ätran med henne, Erik, Samuel och Gustav! Blev väldigt trevligt!
Vi satt uppe större delen av kvällen o snackade gamla minnen från Ljungbyskolan, vi alla fem gick på en gång i tiden, spelade spel och hade det allmänt gött!
Sen sov vi, lite i vart fall.

Nu ska jag kolla film med mamma och min bror. Sista myskvällen vi har tillsammans. Han flyttar på torsdag. Långt åt helvete. Kommer bli tomt.


Vilka goingar, sent på kvällen.

I need to get this crazy thought away. It's for my best.

Idag hade jag min sista, schemalagda, dag på Fynda! Kommer antagligen bli inringd och få jobb på lov framöver. Ganska gött ändå. Trivts bra och fick massa beröm idag av chefen och anställda. Alltid kul, och en bra knuff på självförtroendet!
Har käkat aaaaaalldeles för mycket godis på lovet. UschUschUsch. Inte tränat heller... UschUschUsch. Försökte lite smått för en stund sen. Blev en 20 min eller nåt, med magövningar o så, men det gick inte bra alls. Men nu när skolan börjar, så ska jag ju gå volleybollgymnasiet, där vi har två styrkepass i veckan. LÄNGTAR! (Och ja, jag är seriös, jag tycker det är kul med styrketräning)

Nu ska jag duscha och hänga upp tvätt. Sen ska jag sova! Imorgon ska jag va med Danni och sen på kvällen ska jag sova i Evelinas stuga med henne, Erik, Samme och Gustav! Äger!
Sov gott alla läsare, godnatt!


SHOPPING I GÖTET

Igår drog jag, Annie och Tilda till götet för lite shopping! Jag hade för första gången på länge att faktiskt shoppa loss lite. Brukar kanske köpa en sak eller nåt. Väääldigt nöjd med mina inköp, trots att det sved i plånboken lite...





T-shirt - ZARA
Jeans - JC

Linne - H&M


Ring - Glitter


Halsband - Glitter


Boots - Din Sko


Dejt med Mr. Choklad


Bästa dejten någonsin. Bara vi två, inga krav och båda ville kolla Andra Avenyn. Mysigt. Jag tror jag är kär.

Sometimes the people we want the most, are the ones we are best without.

Som sagt, var på gekås innan idag, efter ansiktsbehandlingen som förövrigt var underbar(om man bortser från allt klämmande) Såg/Ser ut som en pricki(g)korv... Menmen, vill man vara fin får man lida pin!
Juste, gekås var det ja! Fick handlat massa bra saker, lite skit med såklart. Det går inte att komma undan!


Påslakan/Örngott - Body Lotion - Värmeskydd - Ansiktsservetter - Parfym - Sockar - Trosor - Pincett - Lypsyl -
T-Shirt - Egen tvättkorg - Volympuder - Deo - Hårgelé - Locktång

HAHAHA, färgblind i tidig ålder!


Oooops... Vilken falkenbergare vet inte att det är gult. Haha. Pinsaaaaamt.


Det stora blåa varuhuset.

Japp, idag är det gekås som gäller! Först ska jag på ansiktsbehandling och sen drar vi direkt till Ullared. Har vart dålig på att blogga de senaste dagarna jag vet, men orkar inte starta vår dator. Den är så otroligt seg, så bloggar från mobilen. Men kan inte lägga upp bilder här, tyvärr. Ligger och skriver inköpslista nu. Har kännes som om jag behöver miljoner saker där, men när jag väl ska skriva ner det blir ingen lång lista, haha.

Kan man verkligen sakna en person man aldrig mött?

Vad tycker ni om nya designen? Började för länge sen med den, men blev inte klar förrän nu precis. Inget speciellt med den, men i alla fall lite bättre än förra!

Idag har jag slappat. Legat ute i hängmattan i skuggan med filtar och musik. Underbart. 
Festen igår var så sjukt jävla rolig. Jag hade skitkul, trivdes med mig själv och var glad genom hela kvällen. Precis som det ska vara. Det hjälper en mycket, om man bara trivs med sig själv. Det är lättare att släppa loss och ha roligt då. Enligt mig i alla fall!
Annie sov hos mig och vi somnade väl inte förrän vid 4 nån gång. Kollade vänner när vi kom hem, haha.

Nu ska jag minsann sova. Jobb imorgon. Bara tre dagar kvar på Fynda denna sommaren. Så jävla gött.




SVAR TILL KOMMENTAR:

Fick en kommentar för ett tag sedan om vart jag köpt denna klänningen men jag har inte haft tid att svara förrän nu! Ledsen för det!
I alla fall, klänningen nedan är köpt på H&M's hemsida. Köpte den i våras, så tror inte att den finns kvar dock...


RIX-FM FESTIVAL

SKITBRA DAG IGÅR.
Först sov jag hos eve, och på morgonen gjorde vi melonblandning. Asgott.
Sen åkte jag in till stan och gjorde ärenden och sen stekte jag på stranden med Annie och vi träffade lite goa tjejer som vi drog till Halmstad på kvällen med. Rix-Fm festivalen. Mysigt och mycket folk!

Jag mår väldigt bra, och ikväll är det fest. TAGGAD TILL TUSEN.




5 månader senare...

...får jag äääntligen byta min navelpiercing. Var inne och köpte denna häromdagen innan jag drog till stranden.
Har haft en skitjobbig dag på jobbet, men åker nu till Eve för en go kväll!


I don't want to be that person.

Haft en otroligt bra dag idag! Först sov jag länge och sen drog jag in till stan och gjorde lite ärenden som ni ska få höra om senare. Sen träffade jag Danni och Linnea på stranden och stekte. Fy fan så underbart.
Ska lägga upp lite bilder och berätta om igårkväll när jag har tid. Imorgon eller ikväll får det bli!
Nu ska jag iväg mot stranden igen och till en stuga där! See ya!




Grattis Mormor!

Idag fyller mormor 75 år, och om ca en vecka fyller morfar, också 75. Vi firade dem ikväll på Vinbergs prästgård, där en kille som jobbat som kock på Ishotellet i Jukkasjarvi, numera driver en restaurang/pensionat. Tur med vädret och god mat. MYSIGT! Tog lite bilder såklart! På bilderna ser ni mormor och morfar, min familj, mina morbröder med deras partner och tre av mina kusiner!




















RSS 2.0