Maybe someday. But only maybe.

Har precis finslipat musiken inför imorgon i GarageBand. Börjar bli riktigt taggad inför imorgon. Först att klä ut sig, och gå runt som ******* i skolan. Sen att bli fotade och dansa inför alla. Haha. Okej, dansa är verkligen inte min grej. Stel som en pinne. Men ändå. Hela grejen är kul.

Sen tar ju bror min studenten och släkten kommer. Möjs.

Nu ska jag måla mina naglar tror jag. Röda kanske? Jaaaa, röda. Läckert.

Daniella Bengtsson. Hennes rätta jag. Nä, men eftersom hon så gärna tar egopix med min kamera (har säkert över 100) så  måste ju bara visa er, när hon ansträngt sig så för att få en bra bild.
Från mig till dig ♥

En Bra Dag

Klassutflykt idag.
Först övade vi på dansen inför klädparaden imorgon. Därefter drog vi ner till stranden och var där en stund. Ganska segt. Sen skulle vi alla till vår lärare och äta tårta och ha lite tävlingar, vilket blev väldigt lyckat. En massa skratt och sen slutade det med vattenkrig... Haha. Hela ryggen och rumpan var dygnsur, tack vare Robert och Dony. Ett stort tack till dom!













Jag kan se dig. Jag kan se att du kollar. Jag ser hur du gömmer dig.

Gud vilken underbar känsla. Alla arbeten i 9:an och på Tångaskolan är inskickade och klara. Jag behöver inte längre tänka på att jag måste plugga och jag behöver inte längre känna mig pressad på att få in allt i tid, då jag är en riktig tidsoptimist då det gäller skolan.
Nu är jag redo för sommarlovet. Let the party begin!

Tumblr_lm0rpeyayw1qg7h98o1_500_large


Sneaky

Okeeej, nu börjar jag störa mig rejält på min granne här i Varberg... Jag bor på andra våning och har en balkong med stora fönster mot ett hyreshus, med tre våningar. Och på det huset, på tredje våning sitter också en balkong. Där bor en kille, kanske 30 år gammal. Ser lite smått rolig ut med sitt krulliga orange:a hår och skägg. Nog om hur han ser ut. Det är nämligen så att han kan se rakt in i mitt rum från hans balkong. Rakt ner på min soffa, där jag alltid sitter när jag är på datorn. Han sitter där flera gånger per dag och röker.
Har inte tänkt på det så mycket, förräns till ca 2 veckor sedan, då jag gjorde bort mig totalt. Efter det så tittar jag med jämna mellanrum upp och ofta känner jag hur han kollar ner på mitt rum och när han ser att jag ser honom, så kollar han bort. Inte jätte behagligt kan jag säga. Man måste börja tänka på vad man gör. I SITT EGET RUM. Jag brukar dra ner rullgardinerna på kvällarna, men mitt på ljusa dagen vill man ju knappast ha den nerrullad?
Näe, skum kille säger jag bara....

http://data.whicdn.com/images/9761601/tumblr_ll7bcp9uBQ1qk7z46o1_500_large.jpg?1305403927


Nej, låt det va som en film.

[Detta inlägget skulle publicerats 12.40]

Ett löfte är ett löfte. En deal är en deal. Så är det bara.

Det blev ingen skola idag. Stannar hemma och repar mig istället. Fick sova ut till 10 imorse. Gött! Sedan har jag pluggat och slappat.
Just nu vill jag sjunga. Jag vill sjunga, sjunga, sjunga. Men de kan jag knappt. Täppt i näsan så det svänger om det. Får som en nasal röst när jag sjunger. Nä jag får nog vänta med det, och se till att det förvinner innan skolavslutningen! Ska sjunga med samma tjejer jag sjöng Breakeven med på julavslutningen.


Ne, nu ska jag äta, pusshej!





I can't deny it.

Mår precis som innan idag. Blir nog ingen skola imorgon så som det ser ut nu. Får återhämta mig, så att jag kan vara med på klassutflykten på tisdag!
Får se om jag orkar flytta mig från soffan till sängen sen. Annars får jag väl helt enkelt sova här. Haha, nejnej.

Sov gott, pusshej!

Mammas dag.

Idag är det mors dag. Den dagen på året som är ägnad åt alla mammor. Den dagen som är ägnad åt min mamma.
Den mamman jag älskar så otroligt mycket. Den mamman jag önskar jag var hos jämt.
Hon är den som alltid bryr sig. Vad som än händer. Hon är alltid där. Hon märker när jag mår dåligt. Hon ser det i mina ögon. Vi har alltid funnits där för varandra. Alltid tröstat varandra. Gråter hon, gråter jag. Skrattar hon skrattar jag. Jag är glad när hon är glad, och ledsen när hon är ledsen. Vi bråkar. Men vem gör inte det? Man behöver bråka ibland, för att inse hur mycket man betyder för varandra. För du betyder verkligen mycket för mig mamma. Du betyder allt.
Jag är inte den bästa dottern, det vet jag. Men jag är hennes dotter. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Det är något jag är stolt över.
Jag ska göra allt för att göra dig lycklig. Allt för att du ska må bra.
Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade dig.
Älskade mamma, grattis på mors-dag ♥

Don't mess with me, cuz I'm already a mess.

Jag är trött. Jag har ont i huvudet. Jag är förkyld. Jag är jätteförkyld. Jag har plugg kvar. Jag måste plugga färdigt idag. Jag låter som en kratta. Jag ska spela in ljudklipp till ett grupparbete. Det kommer låta hemskt.
Ingen bra dag idag känner jag.

BILDEN SÄGER ALLT


En toppenkväll hos den bästa Danni!

Dear friend, I hope you know this is for real.

Nu är det rent och fint i lägenheten och jag har fått gjort mycket plugg.
Vädret höll sig inte. Blåser och regnar. Thomas ska skjutsa mig istället, så får Carl hämta mig imorgon förmiddag!
Drar mig strax mot Daniella pella, för en go kväll. Skulle inte förvåna mig om vi kommer sjunga singstar. Haha.
Ha en go Lördags kväll, DET SKA JAG!

For now on, I'm gonna laugh when I hear your name.

Kom på en grej jag inte sagt än. MEN JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT SOMMARJOBB!!! Ska jobba på Fynda, ett varuhus i Falkenberg. Både ute i affären och i kassan. Jag är sååååå glad!
Var där och hämtade schema och så idag och pratade lite med chefen. Känns otroligt bra!

Så förutom det så har jag städat och pluggat idag. Ska fortsätta med det tills jag ska ta moppen till Danni för att sova över där! Ska bli rejält mysigt!
Får hoppas att det inte börjar regna bara, för det är en bra bit att sitta på moppen...
Nu blire käk!


Om sanningen ska fram.

Drar mig mot Elin nu. Cykel. Fyfan va kallt.
Ha en go fredagskväll!
Cya!

Det är lätt att skylla ifrån sig.

Usch, har så jädra ont i halsen. Inte bra, med tanke på att allt rolligt med skolan börjar nu... Så jag fååååår inte bli sjuk.
Hade muntliga i franska precis och guuuuud vad det gick dåligt. Så hemskt att sitta o prata på franska, när man inte ens kan.
Spöregnar gör det också, och jag ska gå ner till stan sen, och kolla på volleyboll. Aja, det positiva med dagen är i alla fall att jag slutar skolan 11!

Sen ska jag hem och plugga/sova/äta.

I will never share anything with you again.

Vanlig skoldag + dans med alla nior i BlackBox på kvällen. Bugg och Foxtrot. Ganska segt måste jag säga. Instängda i 3 timmar. Blö.
Nu ska jag sova, imorgon är det kort skoldag! Går till 11, eftersom vi har "komledigt" för ikväll!
Gött.

Not this time, but you'll see...

Jag vill ha sommar, jag vill ha sommar och värme NU. Jag vill kunna ha shorts, slippa frysa på morgonen.
Usch.
Nu drar jag iväg mot skolan, hörs senare.

Someone for all of us.

Det var minsann gött o sola. Kanske inte fick nån färg direkt, men det var skönt. Avslappnat!
Nu ska jag sova tänkte jag. Sweet dreams!

When you say them out loud those words, they never go away.

Höll på att blåsa av vägen, eller dras inåt mot vägen med moppen i dethär vädret. Inte så roligt att få den känslan när man kör på stora vägar med stora lastbilar som kör om en hela tiden. Nu väntar jag på mamma, och sen ska vi in till stan och göra lite ärenden, samt sola förhoppningsvis! Lär la inte synas någon skillnad dock, men i alla fall.
Hörs senare ikväll!


Väldans vacker tjej.

" I've got many secrets, down in under. "

Dagen började med en dröm. Drömde att jag var helt färdig. Jag hade ätit frukost, fixat mig och packat väskan. Sedan vaknar jag av att mamma säger att jag måste gå upp... Så jobbigt på morgonen. Jag är inte precis någon morgonmänniska...
Sen hamnade jag i en lång bilkö med moppen. Men sen kommer jag till skolan och till mina fina vänner. Älskar er. Säger det inte tillräckligt, men det gör jag. Jag hoppas ni innerst inne vet det.

Ska åka och sola med mamma ikväll, och kanske träna. Om jag inte kommer iväg till Crossfit/gymmet, så ska jag iaf springa. Det är något jag ska börja med. Regelbundet.

Bild nu, fyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

" Vad gör man om man är van? "

Jaha, så var det med det goda humöret som jag var så glad över igår och hela dagen idag. Puts väck. Men vad gör man när man är van?

Försökt med plugget. Kan inte. Försökte igen. Kunde inte då heller. Ååååh. Jag vill bara ha slut på eländet!!! Bort med allt plugg. Bort med allt!
Nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag drömmer om nåt fint, som gör att jag vaknar med superhumör imorgon.
Vi kör på det. Godnatt.

WORKOUT

Orientering idag med skolan. Varmt som satan blev det i skogen. Självaste orienteringen gick hyffsat bra tycker jag!
Nu ska jag fortsätta med träningen och köra lite stryrketräning!

Tumblr_lk4x8kdcmn1qcfdmxo1_500_large


SNÄLLA BLI MIN - VERONICA MAGGIO

Okej, inte det bästa kanske, men alltid nåt mer än text och text och text. Är inte heller nåt vidare på gitarr, så ta hänsyn tack, haha.
Säg gärna vad ni tycker, alltid kul o veta!


If today was my last day, I would say goodbye to yesterday.

Hallådär!
Dagen har ju vart riktigt bra! Jag sa ju att jag kände det på mig!
Efter en helt okej skoldag gick jag på stan med sara och robert, najsnajsnajs. Sen har jag pluggat lite och spelat en massa gitarr.
Har insett en sak idag, som jag mår riktigt bra över. Är stolt över mig själv att jag känner så. Jag har gjort framsteg under denna tiden.

Nu ska jag tjocka mig med glass. Hejdååå.


BESTÄMT VAD JAG SKA VARA PÅ KLÄDPARADEN!

ÄNTLIGEEEEEEN, YIPPPPIEEEEEEE :D

"Jag blir så glad när jag ser dig, jag blir så glaaaad när jag ser dig..."

- Bara för att Sara kommer få låten på hjärnan nu.. hihihih.

Måndag morgon.
Bra dag än så länge! Känns som om det kommer bli en bra resten av dagen med. Är på bra humör idag, så det är skönt.
Blev klar med båda hemkunskapsarbeten igårkväll. Det var en som om en stor sten flyttades från mina axlar. Har dock två stenar kvar... SO och NO, men det fixar jag i veckan.

Ska ner och kolla skor för avslutningen idag tror jag. Klackskor. Men inte för höga... för då blir jag typ 2 meter...

Tumblr_llia3bui4z1qazstso1_500_large


En gång i tiden kände hon sig speciell. Fast att hon bara var en i mängden.










You've made a wrong turn, once or twice.


Vacker tjej.
Sov till halv 12 idag, första gången på evigheter. Nu har jag precis käkat frukost och nu ska jag plugga. Ska göra klart två hemkunskapsarbeten som ska in idag, hehe.
Kan varna med att det inte kommer bli så bra uppdatering idag.

I'm on my own, nothing can go wrong when I'm standing strong.

Kvällen har vart såjäkla kul! Först tog vi tåget upp, och käkade pizza. Sen kollade vi på musikalen som var riktigt bra och sen gick vi runt på stan en timma och köpte glass och annan tjockismat, innan tåget gick hem. 6 störda tjejer är vi. Galet vad man kan skratta med dem! Älskar er flickor!

 

Nu är jag ensam, men mamma och Carl kommer väl strax. Jag ska snart sova tror jag.

Imorgon blir det plugg. Dö.

 

Kvällens outfit ( minus smycken osv.... )

Jeans - JC

Tröja - BikBok (NY)

Bandeau - H&M


Mot Varberg!


STUDENTBALEN 2011

Sådär, nu var bilderna inlagda och smått redigerade!


Linn till vänster, och Elin (passare i damlaget) till höger.

Fanny, en kompis syrra och Melos (tror jag han heter?)

Fabian och Sandra. Volleybollfolk.

Bror och Elin när de anläder i Norrmans porsche!

Stiligt!


Emelie och Tobbe med de röda skosnörena, haha. Fräsigt!

Annie till vänster. Umgåtts med familjerna sedan.... alltid.



Victoria och Jonathan, också volleybollfolk!


Jonathan!


Frida i det blonda fina håret och gissa vad? Volleybollmänniska!






Amanda med Carl-Oscar.
Min Annie's syrra!

I wonder if anyone thinks of me, when they can't fall asleep at night.

Hemma efter en mysig kväll hos Norrmans! Sjukligt god mat, som alltid och en massa gött tjöt.
Stod och väntade på alla studenter till balen i 3 timmar, haha. Knäppte lite bilder som kanske kommer upp imorgon!
Drar till Halmstad med mami imorgon, där jag SKA hitta avslutningsklänning. Mååååsteee.
Nu äre godnatt som gäller. Pusss!


Min lilla storebror, som trots allt börjar bli stor nu, och Elin. Fina var dom och nu är de på Strandbaden och har det gött.

Finally, I know

Nu drar vi på balen! Sen ska vi till några familjekompisar på kvällen, hörs imorron!

I want a perfect moment, I wanna see the sign.

Godmorgon! Sitter i bilen på väg till skolan. Pappa har fått en Iphone 4 via jobbet(inte aaaaaalls avundsjuk...). Vi lyssnar på rix fm, som alla andra mornar och de är precis lika barnsliga som alltid. Har mitt näst sista nationella idag, skriftligt i franska... Döda mig. Men sen slutar jag en timma tidigare eftersom vi inte har någon idrott. Sen ska jag iväg och fota och kolla på min bror när han ska på studentbalen!! Nu är vi snart framme hos mamma där vi ska lämna Carl och alla väskor. Hörs senare!

I guess I knew it from the beginning. I just never wanted to admit it.

Precis käkat alldeles för mycket köttfärspaj. Proppmätt, men satan vad god den var!
Funderar på att dra ut bara några minuter i trädgården och fota några fina blommor jag såg slagit ut. Var ett tag sedan kameran användes till sådana bilder.
Har städat lite på mitt rum sedan jag kom hem med, är dock lååååångt ifrån färdig.

Jo, men jag sticker ut en kortis. Kanske kan lägga upp nån senare ikväll.

1540_large



What to do

Går runt i mammas klackskor och min finklänning här hemma. Fullt normalt. Nej, men jag funderar över vad jag ska ha på mig när min bror tar studenten nu om två veckor. Sen är det bara lite mer än 1 vecka tills jag får sommarlooooov.  Galet vad gött att tiden går så fort!

Ska strax på informationsmöte om volleybollgymnasiet! Intressant skare bli.
Hörs ikväll !

Please help me find my own way.

Varken har eller har haft nån blogglust senaste tiden. Ingen aning om vad det beror på men så är det. Ska försöka bli bättre.

Nu börjar skolan leda mot sitt slut. Har för mig att min lärare sa att vi bara har 3 vanliga skoldagar efter måndag nästa vecka. Galet. Längtar så otroligt mycket tills alla betygen är satta och man får slappna av. Det är något jag önskat jag kunnat göra i ett halvvår typ.

Imorgon ska vi öva på att orientera på Vallarna, inför en heldag med det typ nästa vecka. Så otroligt tråkigt och onödigt. Speciellt att vi ska öva på Vallarna där man kan utantill var kontrollerna sitter, då de är på samma ställe från år till år. (Ja, vi gör detta varje år). Tråkigt? Ohja.
Ska strax gå o fixa mig för sängen och sedan sova gött.


THE SPAIN PEOPLE


Alberto. Så sjukt söt o go grabb!












Haha, Flamenco... Och ja, jag blev tvingad till att ställa mig där inför alla och göra ett försök. Ingen vacker syn kan jag säga.


Ana, Ismael och Laura!


Sofie och Nano.


Haha, söta unge.


Det här är då min söta lilla spanjor. Gala. Saknar henne redan. Hon var så snäll och go!




Man kan inte annat än älska honom!!


De fick prova mashmellows, haha. Såg ganska roligt ut när de skulle försöka äta dem... Kladdigt värre.


Vackert.


Nano (höger) är grym på att rappa, så vi fick höra en snutt.


Brännboll vare ja!




Nano och Frida.


Kvällsmys på stranden.


Gala ville göra flätor på mig, haha. Inte för att jag passar i inbakade flätor, men kunde ju inte precis säga nej, ahha.


Älska hennes pyjamas. Gala, söta lilla Gala...

Fucka upp är mitt andra namn.

Inge vidare kväll blev det. Men alla gör fel. Även jag.
Ska lägga upp bilder från när spanjorerna var här, och gråta lite till dem. Fina människor.


En vecka går så fort.

Hann inte skriva i fredags när jag drog hemifrån... Om det är någon som undrar vart jag varit, så har jag vart i Katrineholm på SM. Helt okej.

Har precis vinkat av spanjorerna och det kom en och annan tår minsann. Saknar dom redan...
Har sovit alldeles för lite inatt, då jag kom hem 12 och gick upp 6. Ska ha dansträning klockan 9-10 och sen blir vi lediga. Underbart. Då ska jag sova, plugga, packa upp och lägga upp bilder.

Hörs senare, pusso hejjo.

Så olika, men ändå så lika.

Åh herregud vilken kväll! Först pizza med nästan hela gänget med en jäkla massa skratt och sen gick vi till vår skolas fritidsgård, TG. Vi spelade pingis, fotbollsspel och sen satt vi och snackade skitlänge. De där spanjorerna är då inte som jag trodde. Heeeeeelt galna! Skitkul är det! Kommer kännas jättekonstigt när de åker hem!

Imorgonkväll är det grillparty och svenska lekar som gäller, men nu, nu ska jag sova.

N4dc047d52ecc0_large


The start of something new

Blir svårt o blogga när hon är här så ni får leva med att det inte blir så mycket inlägg denna veckan.
Igår var helt okej, kvällen var kul i vart fall. Vi spelade fotboll, och sen sprang vi i vattenspridaren på fotbollsplanen, haha.

Nu ska vi snart ta moppen in till skolan och då ska vi 9:or först ha Nationella i matte (.................) och sen ska vi hitta på nåt med spanjorerna i skolan och sen ska vi till klitterbadet!


Before we take this road, before you change your mind.

Godmorgon!
Nu är jag redo för att ta hem spanjoren hit, tror jag...
Drar snart till skolan för att fixa baguetter till dem innan vi hämtar dem på tågstationen. Spännande...

Nya linnet på idag! Man ser inte precis hela, men aja...



If you believe it's in my soul, I'd say all the words that I know

Dagen idag har vart delvis bra, delvis dålig.
Jag gick på stan i Varberg och köpte ett linne, innan jag tog tåget till Falkenberg. Skitsnyggt tycker jag att det var. Lite hudfärgat typ.
Sen låg jag i solen i nån timme innan jag insåg att jag hade skitmycket plugg... Så har suttit med det större delen av dagen. Har även städat lite, så att min spanjorska inte svimmar när hon kommer hit imorgon, hehe.

Insåg också för en stund sedan att jag glömt min bästa BH på bosön. Inte kul.
Får se när jag hinner lägga upp bilderna från helgen. Det blev iaf inte ikväll.

Nu ska jag sova. Punkt och slut.


Weheartit17_large



I'm such a fool, trying again.

ÄNTLIGEN funkar blogg.se!
Gick inte att publicera inlägg igår.

Idag var första dagen jag slapp ställa klockan vid senast halv 7, på ca 4-5 veckor. Självklart kan jag då inte sova längre än till halv 10....
Är ledig idag, eftersom spanjorerna kommer imorgon. Så jag ska senare ta bussen till Vinberg och städa lite.
Under dagen kommer nog lite bilder och text från helgen tror jag. Ne nu ska jag duscha och äta frukost.



Det var minsann väldigt fint där ute på Bosön.
Hatar dock att blogg.se föstör kvalitén av bilden.

DÖÖÖÖÖÖ

JAG FÅR DAMP PÅ BLOGG.SE !!!!!!!!!!!!

Hemma igen!

Gryyyym helg. Bättre än förväntat, helt klart!
Ska berätta lite om tävlingarna senare tänkte jag, samtidigt som jag lägger upp lite bilder!
Efter gårdagens tävlingar kom vi ju som sagt på 10:onde plats med sammanlagda 90 poäng, men efter morgonens tävling idag, gick vi om flera lag då vi samlade ihop 140 poäng till, och hamnade på en ANDRA PLATS!
Gick direkt till semi, där vi dock förlorade mot Arlanda Jets, som senare vann hela skiten, och 100.000 kronor!!
Det blev en delad 4:e plats för oss, FVBK, och jag är sjukt galet nöjd!

När jag väl kom hem, ställde jag väskorna i hallen, och drog på mig bikinin och läste Monki's katalog. Det är grejor det!

Sådär överdrivet glad man kan va'.

I don't know what it is

DAGEN HAR VART SÅÅÅÅ GRYM!

Tävlingarna var så jäääävla roliga. Får förklara mer senare! Det är 21 lag med, och efter första delen ligger vi på 10:e plats tror jag. Faktiskt bra!
Fystesterna var också roliga. Vi kollade spänst, styrka osv.

Humöret är inte precis på topp av många anledningar och jag har sjukt ont i magen, så klart kunde det vart bättre...


Föreläsning = CHECK!

Precis vart på föreläsning med Tina Nordlund. Kanske inte denn bästa, men ändå!
Nu ska vi strax äta och sen börjar tävlingarna! Taggad som fasen! Det var inte fystesterna vi skulle tävla i utan de man går vidare på är typ tävlingar man hade i detdär programmet "Gladiatorerna". ASCOOLT!! De tar massor av biilder hela tiden så jag kan ta från deras hemsida sen.

ÖNSKA OSS LYCKA TILL!
Pusshej!

PÅ BOSÖN

Jag hann inte blogga innan jag drog. Fick jäkligt bråttom... Hann inte heller göra mer än ett tidsintällt inlägg. Höhö.

Här på Bosön är det i alla fall underbart. Precis vid vattnet, fint väder, härligt folk och en kul tävling som börjar imorgon. Är på sjukt bra humör idag!!

Har fått ett tävlings-kit med bland annat kläder och vattenflaska. Nice!

Får se om jag lägger in nåt inlägg imorgon, om jag får tillgång till en dator igen. Det är lite kö...
Ha det så bra, pusshej! =)

Glasögonorm, på jävligt hög nivå.

HAHAHAHHAHA. Hjäääälp. Letade gamla bilder i den stationära datorn och hittade dessa godbitarna...


Ursäkta röran...

Fixar om i bloggen lite. Brukar göra det i min testblogg vanligtvis, för att kunna lägga in den nya designen när den är helt klar. Men den dampar lite, så ni får stå ut med att den är sådär halvfärdig.

Testinlägg, Bry er inte om detta.


Månskensregn

Vaken i månskensregn
Vridandes i sin säng
Nätterna känns igen
Morgonen kommer sen
Vaken i månskensregn

Brukar han fundera, om det är för sent
Han andas ut och blundar
Undrar om hon vet

Vaken i månskensregn
Vridandes i sin säng
Nätterna känns igen
Morgonen kommer sen
Vaken i månskensregn

Brukar hon fundera, om det är för sent
Hon andas ut och blundar
Undrar om han vet

Brukar dom fundera, om det är för sent
Dom andas ut och blundar
Undrar om dom vet

Sometimes I feel lonely

Fredag igen. Veckorna går otroligt fort. Antagligen för att jag är borta hela tiden.
Ska bara ha So, NP och Matte och sen ska jag äta på torggrillen innan jag åker hem och packar färdigt och duschar.

 


Kan inte tänka, jag står bara här och ler.

Ligger här i sängen, men ska strax stänga ner datorn och sova. Väskan är packad inför Bosön imorgon och jag är taggad! Dock inte riktigt lika taggad inför Nationella i franska imorron. Fyfan....

Ska göra några tidsinställda inlägg innan jag somnar hade jag tänkt. Så att det inte blir alltför tomt när jag är borta i
helgen.


Lead me the right direction this time baby.

Hade ju nationella idag, som jag inte har en aning om hur det gick. Förhoppningsvis helt okej.
Skolan var ändå kul idag. Vi var helt störda där ett tag efter provet, och engelskalektionen var riktigt rolig!
Sitter här nu på min säng med datorn i knäet, men strax ska jag sätta den ifrån mig, starta spotify och börja packa. Åker imorgon vid 1. Så har tagit ledigt en del av dagen och sen blir det till att sätta sig på tåget i flera timmar. Så smsa gärna med mig!!!!!
Ne, nu ska jag sätta igång!

Tumblr_lk1rmcbsxm1qhrwopo1_500_large


There is a difference between you and him.

Hej på er.
Sitter just nu i skype med dendär skumma italienaren.  Måste tvätta lite ikväll inför i helgen också.
Jag har nationella i matte imorgon. Åh fyfan. Det är ett av de nationella jag är mest nervös över... Kommer vara skitsvårt. Behöver sova nu.
Pusshej.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.


Sitter och drogar denna låten nu. Så otroligt underbar.

Har strax Franska, den värsta och tråkigaste lektionen, och sen ska frida ha idrottslektion. Dans.

Kul humor.

Träningen gick till en början åt helvete. Pinsamt dålig var jag i mottag. Men sen när vi fick börja hoppa och slå och blocka så gick det bättre. Magen är nu fylld med hamburgare och väskan är uppackad. Nu är det bara duschen kvar.

Tumblr_lkkhw1166o1qjzm1uo1_400_large

 

Funny-celebrity-pictures-which-seat-can-i-take_large

 

199307_114880198591604_100002088727481_140171_7772456_n_large

 

224078_158329860897092_100001602365322_375114_2174913_n_large

Bara för att min humor äger så här på kvällen, höhö.


Pappa jag vill ha en italienare! Uppfödd på pizza och pasta.

HAHA. Chattar med en kille som är från Italien, han addade mig och hela laget strax efter att vi kommit hem. Haha, BUSTED. Han är förövrigt väldigt knepig. Fast jag börjar tvivla på om det är han eller någon kompis till honom som driver. Menmen, jag är väl inte särskilt seriös tillbaka, hehe.

Vilken godbit.

Det är bra att PhotoBooth finns när man har tråkigt....


Lookin' back I realize it was always there, just never spoken.

Angående förra inlägget:

Saeed, lille vän. Jag förstår att du inte vågar gå ut med dina tankar och känslor, och därför gör det via min blogg, för att vara anonym. Men jag tror det är bäst om du vågar stå för vem du är, och går ut med din sexualitet. Ingen dömer dig hjärtat ♥

Från det ena till det andra. Nu sitter jag här hemma efter en helt okej dag i skolan! Sista lektionen på SO:n jobbade vi med olika länder och lagade sådan frukost man brukar få i det landet. Jag hade turen och fick USA, och fick äta pannkakor och cola, medan Sudan fick majsgröt osv. Hihi.

Ska plugga nu, och sen är det träning.

Saeed, sötare får man fan leta efter ♥


kukkukkuk

kuk är det bästa som finns

Det finns en mening till allt som händer.

Haha, asså jag är tamejfan sämst. Vaknade halv 6 och såg att datorn stod på i sängen... Har alltså somnat med datorn framför mig... Det värsta var ju att jag chattade innan jag råkade somna. Snäll som man är...

Nu ska jag välja vad jag ska ha på mig och sen drar jag till skolan. Wohooo.
Förstå ironin.

Tumblr_lkl11pdx6u1qg23bco1_400_large


It may be quite simple but now that is done, I hope you dont mind.

Har precis dödat en spindel som satt på golvet och glodde på mig när jag duschade. Den var säkert 5 cm bred om man tar med benen. Men nu ligger den i nåt avloppsrör eller nåt, nerspolad. Mohahaha.
Duschen var förövrigt väldigt skön, och nu ska jag hoppa ner, nyduschad i en nybäddad säng. Gott.

Innan idag blev jag först intervjuad av en tjej från Halmstad universitet (eller vad det nu är), om "en skola för alla". Sen Hade jag muntliga-nationella i engelska och på det slängde vår lärare till oss ett NO:prov som inte gick bra över huvudtaget.
Fick föresten tillbaka min uppsats i Nationella-Engelska idag och jag blev sjukt paff. Det som kändes så dåligt gick så in i helvete bra och jag är sjukt nöjd!!!
Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ändå väldigt bra. Nu väntar sängen.
Puss o kraaaam.


En mysig bild från Venedig.

Everybody has a face that they hold inside
A face that awakes when I close my eyes
A face watches every time they lie
A face that laughs every time they fall

Måndag morgon...

Dum som jag var tog jag första bussen idag, vilket betyder att jag sitter ensam i uppehållsrummet. De andra kommer väl om en stund tror jag.
Idag ska jag hem o plugga och sen ska jag packa väskan till pappa.
Nu kom dom andra. Hörs senare.

I don't know how to be fine when I'm not.

Då var man hemma igen efter en helg på U21 i Gislaved. Inte mycket spel från min sida, men det var väntat. Det blev en 8:onde plats av 16 lag, medan killarna tog hem guldet efter en rolig match. Första set var jobbigt att kolla på, 36-34 till Sollentuna, och man går vanligtvis till 25.... hehe. Men de tre andra set:en tog FVBK ganska enkelt.

Trött som stryk är man och imorgon blir det skola igen. Jag orkar inteeeeee. Ska kolla på lite O.C. nu tror jag och senare blir det sängen.

Tumblr_lkj5zt8cdn1qc144qo1_500_large


RSS 2.0