Never shed a tear for someone who's not there to wipe them away.

Hej hopp.
Ligger här i sängen med datorn i knäet.
Har vart fruktansvärt trött hela dagen och tanken var att jag skulle plugga järnet. Men det funkar ju inte när man är så trött.
Förlåt att jag klagar så mycket nuförtiden. Ska bli positivare, promise.

Vid halv 7 hämtade mamma mig hos pappa och vi åkte till mormor och morfar där mina småkusiner från Stockholm bor denna veckan! Skar i hjärtat när man såg minerna på dem när jag fick säga att jag inte orkade leka med dom på grund av att jag var så trött i kroppen. Lillfisen Junis grät redan när jag skulle gå, trots att vi ses imorron. Undra hur detta ska gå...

Nu ska jag snart sova är tanken. Imorgon blir det plugg på förmiddan och kusinerna sen. Kanske kolla lagets träning med. NAJS.
Pusss

Hehe, skrattade lite när jag såg detta på OC.
Ni är inte konstiga om ni inte gör det. Ni behöver ha gått i högstadiet med mig för att fatta, typ.

-

If someone wants to be a part of your life, they will be there. Don't bother saving a spot for someone who won't make an effort to stay.


Would you cry if you saw me crying. Would you save my soul tonight?

Hej på er! Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig från början. Jag skulle sovit en god sömn och sedan skulle jag först på förmiddagen kolla på mina tjejer när de mötte Lindesberg i Svenska-Cupen och sen ikväll skulle jag kollat på Elitlaget mot Linköping ikväll. Men nejnej. Jag kunde knappt sova alls. Först kunde jag inte somna för att jag var på dåligt humör och tänkte för mycket. Sen hostade jag en massa som vanligt så då blev det inte mycket tid kvar till sömn!
Att jag inte skulle på matcherna bestämdes väl igår, för att jag inte klarade av att göra tillräcklig mycket hemma, som att plugga och gå en runda osv, för att bevisa att jag klarar vara bland folk och så.

Matchen ikväll hade jag väl ändå inte kunnat se, eftersom pappa snart hämtar mig. Ska sova hos honom inatt, men imorgon kväll hämtar mamma mig där igen. Småkusinerna från Stockholm kommer på besök.


Bara för att jag saknar massa folk på denna bilden och för att jag saknar Italien.

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning.

Har vart inne i skolan och hämtat min engelskabok nu i eftermiddag. Ville dock inte stöta på massa människor, då jag inte ser så himla frisk ut, så jag tänkte "Jag drar dit vid halv 5 när alla åkt hem". Brukar nämligen sitta folk kvar i upphållsrummet och vänta på bussen som går 16.20. Men jag och mamma var där redan 16.10 och jag gjorde mig beredd på att stöta på någon därinne. Men inte då! Skolan var helt död och tom. Det enda som hördes var jag och mina hemska host-attacker. Antar att när klockan slog 4 rusade alla som gick så länge ut och började sitt lov. För lov är vad det är nu. Höstlov. Själv känner jag ju dock ingen skillnad då jag redan vart hemma i två veckor.
Men ändå skönt för jag behöver inte oroa mig över att de andra i klassen har massa lektioner jag borde vara på.

Nu sitter jag nerkurad under en filt och ska bläddra lite i IKEA-katalogen för att få lite inspiration för hur jag ska göra på mitt rum sen. Det gillar vi!
Ha en go fredagskväll gott folk!


What goes around, comes back around.

Dagen igår var nog den bästa sedan jag blev sjuk! Var feberfri under dagen och hade ork att sätta mig att plugga en stund. Men det var TVÅ saker som gjorde dagen eeeeextra bra!

Min läkare ringde för att berätta resultaten från blodproven jag tog i tisdags och det var goda nyheter!! Jag har tydligen haft en jäkla tur! Mina levervärden är redan normala, vilket är ovanligt efter såhär kort tid! Fick ju i början höra att jag skulle få träningsförbud i kanske flera månader, men hon berättade att när jag är frisk förövrigt så är det fritt fram för mig att börja träna volleyboll igen!! Kommer dock vänta ett par veckor, om inte mer. Har ju feber och en fruktansvärd hosta nu och det känns inte som att det kommer försvinna helt än på ett tag. Måste bli riktigt frisk innan jag börjar har jag bestämt.

Sen som grädde på moset ringde min kära bror och vi pratade länge om allt som händer honom där i Karlskrona. Sjuka grejer dom har för sig. Det var riktigt mysigt att få höra hans röst och jag blev alldeles fnissig i början, haha.
Älskar dig bror!



Haha, bläddrade igenom mina Loggfoton på Facebook och hittade denna gosiga bilden från hotellet I Modena, Italien.
Så himla saknat.

Always on my mind. Can't let go.

Har inte haft någon ork att blogga de senaste dagarna. Händer ju knappast nåt värt att skriva om i mitt liv för tillfället, haha. Men lite kan jag nog få ihop!
Har ju blivit lite bättre om man jämför med förra veckans "andnöd" och vällingdrickande.
Så nu har jag "bara" varit fruktansvärt trött, sliten och utmattad och en fruktansvärd hosta som inte låter mig skratta eller sova på nätterna.
Men nu har jag fått tillbaka febern igen, vilket blir ännu en orsak till att jag inte kommer kunna åka och träffa min bror på lördag. Det jag sett fram emot så länge. Har inte träffat och knappt pratat med honom sedan han åkte i augusti. Så det suger en aning.

Fick lite panik över skolan med, men tog kontakt med mina lärare och fick lugnande besked om att de kommer hjälpa mig att komma tillbaka.

En "sak" jag verkligen saknar är människor. Här har jag suittit hemma i två veckor utan att träffa andra än min familj och ja, de på vårdcentralen. Därför blev jag så himla lycklig igår, när Annie kom och hälsade på en stund. Det var härligt att få se ett annat ansikte och att få skratta. Egentligen skulle Elin kommit idag, men eftersom min feber stigit, så klarade jag inte det....

Oj vad långt det blev, som det kan bli.


Jag och bror min!

Det känns som om världen skulle rasa om du glömde mig.

HEJ IDAG ÄR JAG PÅ MYCKET BÄTTRE HUMÖR.
Haha, ja men jag mår myckeymyckeymycket bättre! Kan andas helt med näsan och jag har kunnat äta pannkakor idag, vilket är klart bättre än välling, som jag är galet trött på vid dethär laget. Fortfarande ont när jag sväljer, men jag är van vid större smärtor nuförtiden, så jag klarar mig! Nu är det hostan som är värst.

Idag är det fredag och jag känner mig ganska deppig, fast jag är ändå glad. Saknar mina kompisar och vill inte att de ska vänja sig vid livet utan mig, hehe! Nej, men det suger att sitta ensam hela dagarna när alla är i skolan, tränar och speciellt nu på en fredag när det är dags för fester och filmkvällar. Jag har aldrig vart så avundsjuk i hela mitt liv.

Imorgon kommer mamma och hämtar mig. Skönt med helg, för då slipper jag vara ensam.
Nu kom pappa med thaimat, hoppas att jag ska kunna svälja för jag är så himla hungrig på RIKTIG MAT.


#9 - Detta skulle vart min säsong, min chans att ta mig uppåt. På en dag vände det och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag
får chansen att visa att det är dethär jag vill när jag kommer tillbaka. Mycket kan hända under ett par månader...

Part of me thinks the world would be a hell of a lot easier if boys didn’t exist but then again….that world would suck.

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men har inte haft någon ork till att ens försöka mig på ett inlägg.
Har legat i soffan/sängen mest hela dagarna. Försökt äta så gott det går, vilket det knappt gör. Mår fysiskt bättre nu, ingen feber längre, men är så fruktansvärt tjock i halsen och bihålorna så att jag får det jobbigt att andas.

Sedan kan jag ju även tala om att välling är vad jag lever på nuförtiden, haha. Nej, men det är typ det enda jag får ner i halsen, kan ju knappt svälja. Låter säkert äckligt, men funkar kanonbra. Jag är glad jag får i mig någon sorts mat i alla fall.

Detta är ju förjävla underbart. Kommer ett nytt avsnitt varje vecka tror jag, så ska se till att lägga upp dom här, men eftersom det redan vart 3 avsnitt, lägger jag upp dom allihop.







There's always some truth behind "Just kidding!".

Hej. Ligger i sängen nu och gör allt för att slippa svälja. Gör så fryktansvärt ont!
Var dock och kollade matchen innan. Glad att jag gjorde det, men kanske inte var så smart.

Först en bild på nostalgimatchen med " gubbarna" som spelade för 10 år sedan och sedan på nuvarande unga elitlaget! Vinst för båda lagen, härligt!


Hard time trying to sleep.

Ni måste undra vad det är för fel på mig, som bloggar nu klockan 6... Men det är så att jag inte sovit något inatt. Jag kanske har sovit en timma totallt. De resterande timmarna har jag lagt på att försöka sova, kolla på klockan osv. Tillslut pallade jag inte ligga där och försöka sova och kolla på klockan och inse att det bara var 5 minuter sedan jag kollade senast. Istället hämtade jag datorn och kollade ett avsnitt av O.C.
Får väl ta och försöka sova senare idag och förhoppningsvis ska jag på Elitseriepremiären i Falkhallen vid 5. En match jag VERKLIGEN INTE vill missa.

Nu ska jag försöka sova igen, typ.
Cute,quotes,words,her,look,onlyone-e2d929e79fd9293f8fe6dd489ab8076c_h_large

Put your hands on me.

Hej på er alla fina!
Tror att jag var uppe 4 gånger inatt. Vaknar av att jag knappt kan andas och för att jag inte kan svälja för att jag har så ont i halsen. Idag har jag ändå mått hyffsat bättre. Har kunnat äta mer och vart på lite bättre humör. Blir så mycket gladare med alla fina vänner jag har som hör av sig och undrar hur jag mår. Älskar er finingar.

Ska kolla Modelljakten om en stund. De är redan på 5:e avsnittet, men jag har inte ens kollat första än. Jag har inte haft tid. Men nu har jag ju all tid i världen.... Haha.
Men innan jag startar ska jag fixa lite med Emmy's design!


En bild jag hittade i arkivet från i våras nån gång.

It's like living in jail.

Skolfotona kom för några dagar sedan. Har fortfarande inte fått skolkatalogen men den kommer nog inom ett par veckor. Jag blev väl inte så värst nöjd precis, menmen, sånt får man ta.

Idag är det mycket värre än igår. Jag har knappt kunnat äta, för att min hals är så tjock och gör så fruktansvärt ont.
Pappa hämtar mig strax och ikväll ska jag bara ta det lungt. Frisk luft, bra mat, sömn och en massa vila är vad jag behöver nu, för att bli frisk.




It's gonna be tough, but I will make it.

Som om det inte var nog. Jag tror att jag går under. "Halsflussen" visade sig vara KÖRTELFEBER(hata hata hata hata hata). För er som inte vet vad det innebär ska jag förklara! Jo jag kommer inte få träna på minst en månad. Blir antagligen mycket längre, men det återstår att se. Att inte få träna/spela volleyboll kommer bli jäääääättejobbigt för mig. Att gå från 6 träningar + match / vecka, till INGEN TRÄNING ALLS... Volleyboll och träning är liksom det som får mig att hålla ihop. Det är en stor del av mitt liv nu. Så jag hoppas att jag klarar mig.
Kommer dessutom vara hängig och bli lätt sjuk framöver. Ha så kul med det kära vänner.
Ska på prover i nästa vecka med. Undersöka mjälte och lever. Undvik gärna att slå mig i magen, för då kan jag bli rejält skadad...

Hoppas på skola på måndag, men oklart än så länge.
Detta är hur min dag har sett ut idag. Ganska enkelt:




Fighting against myself.


Hemma, sjuk. - Videon får förklara.

Seems like everybody's got a price.

Godmorgon! Sitter på bussen till skolan nu, med ont i halsen som vanligt... Så himla trött på det nu!

Igår efter skolan träffade jag Danni och hennes kompis Matilda, goa tjejer detdär! Vi kollade fotboll på ip, Sverige-Rumänien, u19 landslaget tror jag. Sjukt seg match och så var det skitkallt så vi stack. Jag o Danni låg i hennes säng och kollade oth, innan jag blev hämtad och hon åkte på träning.
Idag är det plugg som gäller, prov i massmedia imorgon!

Hörs senare!

Nån bild jag hittade i mobilen:


I thought to myself - what the fuck?

Hej på er! Sitter i klassrummet och väntar på svenskläraren med min söta klass. Tisdagar är hemska... Långa lektioner och inte lunch förrän efter 12. Skithungrig!!! Men slutar 2, så det är gött! Ska träffa danni efter skolan och sen ska jag plugga. Ingen träning för min del idag. Måste bli riktigt frisk så att jag inte får körtelfeber eller nåt! Hade ju inte vart så kul!

Tog en snabb bild innan jag skyndade ut till bussen imorse, blev dock ganska otydlig!


I tried to be perfect, but nothing was worth it.

GÖTT FVBK!!
Vi tog hem matchen med 3-1 idag! Jäkligt gött! Gick väl upp och ner för min egen del, men så är det! (BILDER FRÅN PREMIÄRMATCHEN I VEDDIGE HÄR)
Sitter på mitt rum och har precis slutat spela gitarr, för jag kom på att mina grannar kanske inte tycker det är så trevligt att lyssna på mig vid halv 11 på kvällen!

Ska strax hoppa i säng. Imorgon klockan 8 är det gym som vanligt och sen efter skolan blir det plugg! Bra blandat med dåligt alltså! Sov gott kära läsare!


Jag och lilla Junis.
Saknar de små filurerna.

And I can't get to you.

Tumblr_ls798otkbv1qgdykbo1_500_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hade ingen ork att blogga igår, så jag får väl dra en kort sammanfattning på dagen! Sov länge, pluggade och sedan var jag redo för match. Vi skulle möta Jomala från Åland i Svenska Cupen. De hade kvalat till elitserien, men eftersom Åland tillhör Finland fick de inte. Men vi visste att det var tufft motstånd och det var nog ingen som förväntade sig att vi skulle ha en chans. Men vi överbeträffade oss själva och vann med 3-1! UNDERBART. (Läs om matchen här) Både vi och herrlaget är alltså vidare i Svenska Cupen, eftersom de vann sin match igår också!

Efter god kvällsmat klädde jag mig i flera lager, tjocka kläder och tog moppen till Annie. Mysig kväll med film osv. Kom nyss hem därifrån och nu ska jag snart äta. Sen åker vi ut till Mormor och Morfar för fika och sen taggar jag andra seriematchen, denna gången hemma och mot Värnamo!


Och jag inte vart jag är. Jag är med men aldrig riktigt där.


LÅT OSS KALLA DET BRANDÖVNING.
En väldigt seriös sådan med rökmaskin och "skådespelare" (elever från estet-teater). Vi var på tredje våningen (syns inte på bilden) och fick ta oss igenom den tjocka fejkröken hela vägen ner (det inglasade). Tanken var nog att vi skulle valt en annan väg, t.ex nödutgångarna, men vi är inte så smarta i vår klass så vi gick mot röken, haha. Sen kom brandkåren och skulle "rädda" tjejen från balkongen och dra ut en kille från "branden".

Har käkat pizza med mamma och nu väntar jag besked från Sofie och Annie. Vi ska kolla på film ikväll var tanken!
Ha en go Fredagskväll!

• Jag vet något som ingen annan vet.

HEJ ALLIHOPA.
Jag och Elin är flummiga idag. Tänkte att det vi kunde bjuda på lite fina bilder sådär på torsdagseftermiddagen.
Titta och njut!

Vi har två lektioner kvar. Historia och Samhällskunskap. Astråkiga lektioner om ni frågar mig!
Sen ska jag hem och käka och sen blir det träning!








• Jag måste vart nån annan, innan jag kände dig.


Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva om nu. Inget spännande händer i mitt liv nu, värt att skriva om. Kunde dock skrivit en hel bok om vad jag tänker på. Men det är för privat och opassande för att skriva på en blogg alla kan läsa. Sådana som inte borde läsa mina tankar.
Förresten. Tänk om folk faktiskt kunde läsa mina tankar. Då hade jag vart i trubbel nu. Garanterat. Jag hade inte kunnat visa mig bland folk. Utan att rodna, skämmas osv, osv.

Vilket konstigt inlägg dethär blev. Jag är nog lite tankespridd tror jag. Nu ska jag plugga lite, sen kolla något avsnitt O.C. och sen blir det sängen.
Love to you all.

It's just bad timing.

Godmorgon! Sitter på anslutningsbussen mellan tåget och stan nu. Började egentligen 8, men missade tåget. Cyklade som en dåre ner till stationen, men väl där funkar inte biljettautomaten vilket gör att jag missar den. Tur vi har Pumba (smeknamn på vår blåsta matte/fysiklärare), för han blir aldrig tjurig om man råkar komma sent.

Får se om jag tränar idag. Mår inte toppen... Hörs senare.


And then he left, without telling her where.

Tumblr_lrpdc2h51u1qb2g1po1_500_large

Ligger i min säng. Förkyld som vanligt. Kan inte sova. Inte taggad på att gå upp ur sängen imorgon. Inte taggad på att ta cykeln till tåget om det blåser/regnar. Inte taggad på något förutom volleybollträningen, om ens det. Fast jo.
Hatar en sådan här vecka. Känslor, känslor, känslor. Som jag inte trodde jag hade.


• Sometimes, you have to be your own hero. Because the people you can't live without can live without you.

Hej på er! Ligger i sängen och ska sova nu. Har försökt ett tag, men det går inte.
Match idag ju! Trodde ju knappt att jag skulle få spela, men jag blev glatt överraskad när jag blev vald att börja på plan. Fick sedan spela hela matchen som vi vann med 3-0! Gick skitbra och när jag sen kollar hemsidan och jag blivit skriven om som "Matchens utropstecken" med en bild på mig på FVBK's hemsida så blir jag faktiskt stolt över mig själv. Vilket jag inte alls är ofta. Det blev en riktigt bra kväll och min debut i damlaget, div 1 blev bättre än jag någonsin kunnat tro. Det här inlägget är inte till för att jag vill skryta på något sätt, för det är inte så märkvärdigt egentligen. Men det hjälper mig och mitt självförtroende.
Kommer somna med ett leende på läpparna ikväll.




Gud vad mitt liv skulle sett annorlunda ut om jag inte spelade volleyboll. På många fler sätt än ni någonsin kommer att förstå.

• I'm afraid I've gone to far.


Klockan är halv 11 och nu ska jag sova. Förkyld igen... Imorgon kommer Annie och på eftermiddagen har vi vår första seriematch! Det är med a-laget i div 1, vilket känns helt otroligt när jag tänker på det. Vet inte om/hur mycket jag får spela, men det återstår att se. Sov gott!

• Ingen vet ifall det verkligen hänt.



Fest igår ja. Cyklade hem till Elin vid halv 1 ungefär och sen låg vi i hennes stora säng och tjötade lite en stund innan vi slocknade. Nu är jag hos pappa och ska vara själv ikväll. Planerar att baka nåt, eller gå och köpa nåt godis. Ska i alla fall kolla massa Anna-Phil avsnitt hade jag i tanken. Var gärna sociala på Facebook eller sms om ni har lust!

RSS 2.0