+ Det börjar bli dags...

... att sluta blogga. Har haft denna bloggen sedan December 2009 och känner att jag inte har någon ork kvar att hålla i gång den(som ni har märkt). Har dock kvar min privata blogg där jag kan skriva av mig ibland - vilket känns tryggt. Alltid bra att kunna skriva allt man känner.

Vem vet, jag kanske drar igång igen någon dag, men just nu känns det väldigt långt bort.
Följ mig på instagram och Twitter istället - där hänger jag kvar!

Instagram: sooofieb
Twitter: soofiebengtsson

TACK OCH HEJ KÄRA LÄSARE.
Många pussar på er.


+ Now I can breathe again.

Har precis avverkat ett tungt gympass. Gick faktiskt riktigt bra idag!
Har nu rast till 11, så passar på att göra syntest till körkortstillståndet. Ska på handledarutbildning imorgon, och sen är det till att ge sig ut och övningsköra! Lite läskigt...

Vackra flickor, verkligen... Sommar var det jag ville få fram med denna bilden.


+ It will never be the same again.


Vinst med 3-0 mot Lund! Riktigt gött!
Att sjunga gick också bra. Killarnas match gick dock mindre bra. Eller ja, det var en jäkla kul match, och aaaaaaalldeles för jämn för mitt psyke. De förlorade i 5:e och sista set, så just nu står det 1-0 i matcher till Örkelljunga i Semifinalen.
Dagens bästa måste ju dock ha varit när jag fick kramat min käre bror som igår bestämde sig för att komma hem en vecka. Mysigt!

Sitter nergosad i min soffa och ska starta ett gossipgirl avsnitt hade jag tänkt. Tanken på att jag ska cykla ner till tåget imorgon är INTE lockande vill jag lova. Hoppas inte det är lika äckligt väder som just nu!

+ Lördagsmys

Hej på er. Sitter här ensam i min soffa och tycker synd om mig själv. Haha, nej det gör jag verkligen inte, men på bra humör är jag då inte! Men skönt att vara själv ikväll, även om det hade vart mysigt att träffa några fina vänner. Är både trött och tjurig, och då ska ingen behöva stå ut med mig.

Vaknade upp i Danni's säng i morse. Vi kollade film, käkade onyttigt och sånt där annat fredagsmysigt. Ska väl kolla film resten av denna dagen och sen får jag laga nån mat, eftersom jag är ensam hemma. Dunka musik kanske? Ja, det låter kalas.

Match imorgon. Hemmamatch, så kom och kolla vettja, 14.00 i Falkhallen! Sen ska jag väl hänga i hallen resten av dagen, då jag både ska sitta i sekretariatet och sjunga på elitmatchen klockan 5.



+ Om vi slutar mäta oss med de som har det bäst, skulle vi nog märka, vi lever i en fest.

Har haft en kanon studiedag med min fina vän Elin i vårsolen.
Kände hur glädjen spred sig ut i fingertopparna när jag knöt på mig conversen, tog skinnjackan på mig och satte på mig solglasögonen och började promenera bort till henne. Vårkänsla, eller vad ska man kalla det?
Vi tog en lång promenad i Vinberg, vart vet jag dock inte... Skulle precis skriva det när jag insåg att jag inte kommer ihåg. Vi snackade väl så mycket att benen bara tog oss någonstans.

Sen åt vi, dansade till sommarmusik, spelade och sjöng och bara njöt av vår lediga dag.
Nu sitter jag hemma och är tillbaka i verkligheten. Plugg kallas det! Hoppas på att vädret kan hålla sig lika fint imorgon. Vore underbart att slippa den klumpiga vinterjackan.


Bild från FVBK's facebooksida, från igår när jag sjöng nationalsången!

+ Even the darkest night will end, and the sun will rise.

Jag mår riktigt bra nu. Visst, saker kan alltid vara ännu bättre. Men just nu trivs jag ganska bra faktiskt.

Ligger med datorn i sängen och har precis kollat på filmen "Kyss mig". Ganska fin ändå.
Det mest underbara just nu är att det är Söndag, men jag ska INTE till skolan imorgon. STUDIEDAG! Alltså, ingen söndagsångest!

Förutom denna lycka, har jag haft en bra helg! Hade fredagsmys med Danni och Frida, kollade tapeter till mitt rum som jag ska göra om på påsklovet på lördagen och som slut på helgen var jag som vanligt på elitmatchen. Inte nog med det, så var det jag som stod för nationalsången! Var så sjuuuukt nervös och när jag övade hemma lät det inte bra, så hade lite panik. Men det kändes ändå bra tillslut! En vinst av killarna gjorde det ännu bättre!
Åh, jag vill alltid vara så positiv som jag känner mig nu!
Sov så gott, så ska jag försöka bli lite bättre på att blogga igen.


+ We don't have the power but we never say never.

Fredag och ca 4 timmar kvar tills det är helg. Går inte att beskriva hur mycket jag längtar tills dess. Har dessutom ett hemskt fysikprov i eftermiddag, sista lektionen. Åkte till och med in till skola 1,5 timme innan jag började för att plugga fysiken. Ändå är jag vääääääldigt tveksam på ifall jag klarar ett godkänt, eller ett E rättare sagt, eftersom vi numera har betygsskalan A-F.

Aja, back to work. Hungrig som satan.


RSS 2.0