+ Finding my own way.


Jag idag.
Har suttit med fysik nu en stund, men ska precis packa ner träningssakerna i väskan. Jag är inte alls taggad på träning just nu, men det hoppas jag väl att jag blir när jag kliver in på plan.

Ciaaao

+ Sometimes tears can express feelings better than words.

Måndag och det var dags att bege sig till skolan efter en veckas lov. Väldigt slapp dag idag dock, så det är skönt! Tur det, med tanke på hur lite jag sov inatt. Tre nätter i rad nu, har jag haft jättesvårt för att sova. Vaknat mitt i natten, klarvaken, och kan inte somna om. Skitjobbigt. Brukar annars somna direkt när jag lägger mig och knappt kunna vakna på morgonen... Låg vaken vid 3, sen vaknade jag vid 5 och låg vaken tills jag skulle upp, vid 7.
Konstigt nog är jag inte jättetrött!
Annars är det väl bra antar jag. Allt det vanliga börjar igen, samma gamla visa.
Men något väldigt positivt är att alla mina goa vänner är tillbaka från sina skidresor osv. Känner mig inte lika ensam längre!

Efter min egen träning fick jag stanna och hjälpa till att vara "ledare" på träningen för förståndshandikappade! Gick bättre än väntat!
Tog nyss en rent ut sagt JÄVLIGT go dusch. En halvtimme tog det nog och sedan var man fräsch igen och så kommer jag somna med lena, nyrakade ben. Underbart!

Tumblr_m02et1upr01qha1zdo1_500_large

+ Walking through old neighbourhood.

Var hos min fina vän Lovisa häromdagen. Kärt återseende kan man kalla det. Usch vad jag saknat den tjejen. Vi tog en promenad, pratade minnen om de olika ställena vi gick förbi, skrattade och hade oss. Sedan kollade vi lite bilder och hängde i deras replokal, där vi rent ut sagt bodde förr. Sjöng och spelade lite innan det var dags att bege sig hemåt. Jag som blev helt nostalgisk av att vara tillbaka gick med mobilen uppe och fotade alla ställen, där jag hade minnen ifrån. Eller aaa, inte ALLA såklart, det hade inte funnits minne till det på mobilen, tro mig.


Mitt allra första hem. Här spenderade jag mina 5 första år. I det mintgröna lilla huset på Wallentins väg.


Busskuren. Dock var den gul och äcklig som jag minns den. Folk som pissade i den osv. Men ändå. Det är som en symbol för lilla kära Ljungby.





Grym är hon, bara så ni vet. På alla sätt och vis. Grym.


Ja, "lika bra att göra en ful jävla bild, så att man slipper bli ful på en seriös jävla bild".


Hehe, papparazzi eller vad? Stod i Lovisas fönster; "Åååååh, där är mitt hus, MITT HUS!". Hit flyttade jag år 2000 och flyttade ifrån för 3 år sedan. Eller 4? Kommer fan inte ihåg.


Lovisas underbara, gosiga hund Silas! Jag blev nog lite smått kär i honom. Sötaste, mysigaste hunden någonsin.


Fick mer pussar än på länge! Visst, från en hund och ingen söt kille, men skitsamma. EN PUSS ÄR EN PUSS!

+ I'm walking on sunshine today.

Underbar dag idag. Inte för att det hänt något speciellt, men jag har vart glad hela dagen. Gick ner till stan och åt lunch med min älskade mamma och sedan tog jag en promenad längs strandpromenaden påväg hem. Gick med musik i öronen, i strålande fint väder. Inte kallt alls faktiskt! Stannade vid några klippor och satte mig där. Måste ha suttit där i säkert tjugo minuter eller nåt. Bara njöt av solen mot mitt ansikte.

Nu ligger jag återigen nerbäddad i sängen, som det känns som att jag alltid avslutar mina inlägg med nuförtiden.
Jaja, så är det i alla fall.
Imorgon väntar en "vara-duktig-dag" där jag ska plugga, städa min toalett och laga mat med mera.






+ Det är dags att sakta in, vända sig om och se vem som är med.


Godmorgon på er. Sitter nu i min säng redo för att gå ner och äta frukost. Ska steka pannkakor till lunch sen. Mums.

Blev tyvärr ändrade planer så ska träffa Lovisa en annan dag i veckan. Förutom det har jag typ inget planerat på lovet. Alla är ju typ bortresta...
Idag ska jag väl inte göra mer än att sjunga och spela en massa. Har en låt jag ska få till...
Sen tar jag tåget ner mot träning! Gött!

+ All I'm asking for is an effort.


Lilla jag ikväll.
Ska strax sova hade jag tänkt. Första riktiga lovdagen spenderade jag till lunch i sängen. Jävligt lat, men gött var det! Har firat en tjej i laget ikväll med.

Igår blev en riktig megajävladundergo seger med 3-0 mot Värnamo och vi har fortfarande serieledningen! Gött flickor!

Imorgon ska jag åka ner till Falkenberg. Men inte vilket ställe som helst i den lilla staden, utan den lilla byn Ljungby. Där jag bott hela mitt liv fram tills pappa bestämde sig för att flytta hit till Varberg. Där i den lilla byn fanns, och finns fortfarande två underbara tjejer som jag spenderade nästan varje dag med i flera år. Mina grannar. Bästa grannarna jag haft. Har delat så otroligt mycket galenskaper med dom, så att de inte går att räkna. Saknar er flickor. Men imorgon åker jag dit. Ska i alla fall få träffa Lovisa, sen om Christerl också dyker upp vore ju pricken över i:et.

Med detta i tanken somnar jag strax med ett leende på läpparna.

+ What doesn't kill you makes you stronger.



Nu far jag iväg mot Värnamo, wish us luck!

+ Hakuna Matata...

...det är oooord som är bra.
Ja det beskriver väl vad jag nyss gjort, - kollat på Lejonkungen. Typ världens bästa film. Typ. Det gjorde min kväll väldigt bra i alla fall!

Just nu ligger jag i min nybäddade säng, i mitt nystädade rum och ska strax sova. Imorgon väntar match mot Värnamo, i Värnamo. Det ska vi fan vinna!
Med det säger jag godnatt, sov sött!


+ En dag i taget, det är så vi jobbar.

Godmorgon! Underbart väder idag, sådär lagom kyligt, blå himmel och solen skiner. Perfekt början på lovet. Ska bara gå tre lektioner sen är det lov. Går inte att beskriva hur gött det ska bli!

Sitter på bussen nu och ska strax hoppa av, här får ni en titt på hur jag ser ut idag:

 


" Det är okej att känna "

Godmorgon kära Torsdag.
Igår var det en ganska bra dag. Vi hade inspirationsdag i skolan vilket innebar att vi var på olika föreläsningar.
En av de tre, den allra första var överlägset bättre än de andra. Tjejen som skapat organisationen ungcancer var där. Hon nådde verkligen mitt hjärta och jag kände hur tårarna brände i ögonen under nästan hela föreläsningen. Jag gillar konceptet med ung cancer - deras logga är fuck cancer vilket är så jävla rätt. Fuck cancer.
Jag mådde lite extra bra när jag insåg att det var hon som gjort denna videon "Det är okej att känna." eftersom jag redan för ett halvår sedan delade den här på bloggen. Nu fick man reda på bakgrunden till hur både den och organisationen tog sin början.

Ni som inte sett den, se den. Ni som har sett den, se den igen. Det är värt det.



Nu ska jag ha den näst sista dagen i skolan innan lovet. Ska bli underbart att vara ledig.

+ Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här.

Jo, jag lever. Har varit mycket det senaste. Både mentalt och mycket med skola, vänner och volleyboll. Men det gör mig glad att se att såpass många har kikat in här när jag vart borta.

Detta är andra inlägget jag skriver. När jag var färdig med förra, suddade jag ut allt igen. Märkte att jag skrev alldeles för personligt för att folk jag inte ens känner, skulle få läsa. Finns bara några få jag berättar allt för. Det är skönt att ha såna vänner. Älskar er.

Igår var vi nere i Skåne och vann med 3-1 mot Lund! På kvällen skulle jag vart med och firat min fina vän Linnea som fyllde 18, men var hemma sent och mamma var inte hemma så hon kunde inte skjutsa mig.
Men jag slapp i alla fall att vara ensam. Jag blev hämtad och spenderade kvällen med några goa tjejer!

Nej nu ska jag sluta skriva och börja plugga matte. Dagdrömma lite kanske.


En bild från veckan. Underbart god semla och en underbart go vän.

Don't count the days. Make the days count.

Ligger i min säng och ska alldeles strax släcka lampan. Behöver sömn, bland mycket annat. Är påväg in i en kass period nu. Kommer bli två jobbiga veckor med massa skitplugg och pms. Bra kombo, right? Nej usch jag är inte på bra humör nu.
Det enda som gör att jag kan känna lite glädje just nu är i alla fall att jag ska fika med min bästavän imorgon. Ska bli riktigt mysigt att prata och skratta med henne.

Godnatt på er. Sweet dreams.

+ When a heart breaks, it don't break even.

Slappesöndag!
Vaknade vid typ 9, men låg i sängen till halv 12 typ. Mycket mysigt. Har fått gjort lite plugg och kramats en massa med min fina bror som är på snabbvesit.

Var fruktansvärt trött när jag kom hem vid 8 igår, så jag bara degade i soffan tills jag vid 11 gick och la mig.
Ska packa det sista och sedan sätter jag mig på bussen till Ullared. Kvällens elitmatch ska hållas där istället för i Falkhallen idag. Får väl se om det blir mer eller mindre bra.

Har inte så mycket att säga nuförtiden. Inge roligt i alla fall.

Två bilder från igår:





+ When I'm down, down, down, can you pick me up?

Träningen gick väl inte toppen direkt, men så är det väl ibland antar jag!

Nu är klockan snart halv tio, och jag ska strax sova. Sova klockan 10 en fredag, haha. Nej men som sagt åker vi klockan 6 imorgon... Har fixat tacos och sånt jag ska ha med mig och dessutom inskaffat nya knäskydd, så detta ska nog bli bra!

Sov gott finingar!
Detta ser underbart ut, right? Ha en go lördag!


+ Searching for more

Ingen blogglust här inte, det förklarar de få och tråkiga inläggen, bara så ni vet.

Sitter i alla fall på bussen till skolan nu. Fredag. Så jävla gött. Inte för att kvällen kommer bli så underbar, men ändå gött med helg. Ska nämligen träna först, sen upp till pappa och lägga mig, JÄTTETIDIGT! Vi ska på u21 sm-kval på lördag och åker från fbg vid 6. Får la gå upp vid halv 5...

Nu ska jag ringa pappa och sen är jag snart framme. Ha en go dag!

Nu är det som en vinter ska vara. Blå himmel, kallt och lagom snö. Mysiga men kalla mornar.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1568851/images/2012/pic_187535177.jpg" class="image">


RSS 2.0