Om jag bara insåg vad som var rätt och vad som var fel.

Tog lite bilder ikväll när jag och mamma var i Varberg och strosade runt. Kände mig som en turist med min kamera, så hade inte uppe den så mycket. Vill ju absolut inte bli sedd som en av badjävlarna!















Det finns så mycket jag vill säga, men som aldrig kommer ut.

Jag har tänkt mycket idag. På vad som är rätt och fel. Fel och rätt. Jag är nog en sådan person som tänker. Alldeles för mycket antar jag. Det brukar jag märka...

Ska i alla fall sova nu. Jobb klockan 11-16 imorgon och sedan direkt på 75 års kalas för mormor och morfar!
Haft en bra dag idag, som de flesta nuförtiden. Jobb först, sen bio med Danni, Elin och Angelica och sen gick jag runt med mamma i Varberg och träffade hennes kompisar. Det var nåt evenemang där så vi satt och tjötade lite.

Är inte på topphumör just nu. Vet knappt varför.



Mhm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Det är just nu paus i en väldigt konstig film på 4:an The Trueman show...
Då tänkte jag att jag passar på att blogga lite!

Hittade en gosig tröja på JC idag, när jag gick på stan. Har kollat på den länge, men nu när jag fått min lön så kände jag att jag faktiskt kunde göra den min!
Simmade med Danni och Evelina sen med ja. 1 km. Fan så seg jag var i kroppen sen. Somnade på soffan efter vi ätit. Sov säkert i en och en halv timma.

Nu börjar visst filmen. Tjoflöjt!

Jag vill alltid må såhär

Hej! Sitter just nu på 652 till Falkenberg. Haft en stressig morgon där allt bara krånglat för mig. Pappa och Anna-Carin sitter just nu på motorcykeln upp till Östersund. Det är galet långt. En bra bit ovanför Stockholm. Snacka om ont i röven. Ska iallafall träffa Danni i stan en stund. Ska kanske simma med henne och Eve vid 4. Skulle egentligen åkt till Gekås med Linnea idag, men hon hade fått jobbtid, så det får bli nästa vecka! Min enda lediga dag denna veckan idag. Hard work work... Helvete. Kom nyss på att jag glömt iphoneladdaren hos pappa. ALLTID SKA MAN GLÖMMA NÅGOT...

Det ska va' gött o leva.

Träffade Annie idag efter jobbet. Älskar den tjejen. Går inte att vara med henne utan att jag stortrivs. Vi är så lika med humorn så jag vet inte vad.
Tjockade oss som fasen gjorde vi, som jag har gjort de senaste typ 5 dagarna... Usch.
Vi kollade på film och sen drog jag hem och nu sitter jag här och pratar med personer jag tycker om, som jag brukar göra på kvällarna. Toppenbra slut på dagen.

HAR FÅTT MIN LÖN. Har massor av saker jag vill köpa. Mest kläder såhär inför skolstart!


Den här gosiga tröjan från ASOS t.ex....  


Eller denna söta virkade toppen kanske? Den också från ASOS.
    
Geeee mig. Boots från Din Sko

Even at my worst, I'm best with you.

Idag är det en vecka sedan jag uppdaterade senast. Skulle uppdaterat flera gånger denna veckan, men alla bilder jag tagit med iphonen för att lägga upp här går inte att få upp, för att iphonen krånglar. Har inga andra bilder, och det är tråkigt med inlägg som detta. Bildlösa. Det har varit en väldigt händelserik vecka, kan man ju lungt säga... Allt från volleyboll till att tillsammans med 10 andra tjejer gömma sig på en toalett för Sveriges u17 landslags tränare...

Men jag blir så himla glad när jag ser hur många som är inne varje dag och kollar trots att jag inte uppdaterar. Jag lovar att komma tillbaka med ny desig och nya bätte inlägg med bilder. Snart. Har mycket jobb nu och jobbar på att njuta av det sista på sommarlovet innan det nya livet på gymnasiet börjar.
Detta inlägget var väl mer och mindre skrivet för att visa att jag lever och för att återigen tacka er, för att ni läser bloggen.


Kollade på vänner innan. Pheobe ♥

You are my angel, to save me from danger.

 
Kräftfestivalen igår! Blev väldigt mysigt och roligt. Träffade massor med folk. Alla var glada och jag var glad!
Haft en go kväll här hemma, men nu blir det sängen. Jobb imorgon!


Såhär såg jag ut igår!


Party Rockers in the House tonight

FEST IGÅR! ÄGDE.
Hyrd Badtunna och ljudanläggning hos Mathilda. Mycket folk. Grymt. Fick dock en ciggarett mot armen så att det glödde så jag har ett brännmärke nu... Menmen, om man jämför med resten av kvällen så gjorde det inte så mycket.

Hade sjukt bråttom mellan jobb och fest och slutade med att jag fick ta macka i bilen på väg till förfest hos Annie och fick även fixa mig där det sista, haha. Tog några bilder med min dåliga mobilkamera, bara för att ha nåt till bloggen.

Lånade Annies fina klänning förresten!


Jag har trillat dit, jag har fallit jag har vaknat.

Mopphelvetet har gått sönder, när jag mest behöver den. SKIT OCKSÅ. Då får det bli cykel till jobb och allt i framtiden...
Var hos synsam och beställde nya linser innan jobbet och tränade efter.

Har förresten inte sagt det, men pappa är just nu i Parga, I Grekland med Anna-Carin. Så ska vara hos mamma en extra-vecka. Medans han är där, lånar jag hans Iphone 4, ääääger. Så himla cool är jag nu, ehm...


Maybe I'm wrong. Maybe I'm right.

Go dag på stranden med Annie, Sofie, Sofie och Sara!
Så himla lycklig att det var såhär fint väder idag när jag för en gångs skull var ledig. PLUS att det ser ut att bli sämre väder imorgon, när jag ska jobba! [SKADEGLÄDJEEEE]

Åt kvällsmat med mamsen på Olofsbo sen också, hann nästan precis äta upp innan det började blåsa och sen kom regnet kort efter. Åkte och träffade mormor o morfar en stund innan vi åkte hem!



Jag sjunger - Warwick Avenue

[Tidsinställt inlägg]

Gjorde en gång när jag inte filmade och då var det felfritt med gitarren. Men så fort jag tog fram kameran var det hela tiden något som blev fel och det tog säkert 10 tagningar innan jag fick fram denna, som hade minst misstag. Fortfarande inte helnöjd. MENMEN.

Och jag är INTE så röd i varken fejjan eller resten av kroppen
. Bara kameran som förvrängt det hela!


Man kan inte alltid vara som man ska.

[Tidsinställt inlägg]

Hahahhahaha. Video från i lördags morgon när jag och Annie dygnade. Inte normalt någonstans. Rolig som fan ser man ut med, med glasögon o allt. Inte lite lagom flummig heller. Herregud. Vet inte varför jag lägger upp denna egentligen, men känner att bloggen vart extra tråkig det senaste, så får väl liva upp stämningen med denna skumma videon. Sprayet smakade föresten inte gott.


Ingen sömn på mer än 40 timmar.

Då är man trött. Men jag ångrar inte att vi var uppe hela natten. Vi hade det så jävla bra.
Det var ju dessutom fest ikväll. Naaaaaaaaaaaaaaajs. Men nu är jag för trött för dethär, och jag har inte varit i kontakt med en säng på länge nu, så slänger mig på den nu.
Många pussar.

Mitt liv, mina val.

Ja, detta var ju galet. Annie skulle sova här i natt, men så blev det inte... För vi somnade aldrig... Vi har arit vakna heeeeeela natten. Inte alls meningen, men klockan väl stod på läggdags så gick det inte att somna, så vi satte oss på altanen med täckena. Sen vid fem gick vi en runda i Vinberg, sådär vid soluppgången. Skitmysigt. Helt tyst, alla andra sover. Underbart.

Sen gjorde vi pannkakor till frukost och nu ska vi strax dra till stan. Inte nog med det så ska vi kolla Amerikansk fotboll i stan och sedan vidare på fest ikväll... Undra hur det ska gå.


Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om. Men jag vänder om än en gång.

Tar bara lite om dagen igår...:

Jobbade som vanligt, men helt plötslig när jag håller på att hitta streckkoden på en kudde börjar det tjuta. Tog ett tag innan alla fattade att det var brandlarmet som gått. Chefen kom och sa att alla måste lämna sina varor och flytta ut. Så där stod vi i kanske en kvart tjugo minuter. Ganska gött var det. Att sitta inne i ett kokande hett varuhus åtta timmar i sträck gör att man bli glad för varje solstråle och andetag i den friska luften. Det var bara ett fellarm som tur var, så det var bara att återgå till arbetet!
Sen var det hem och äta kvällsmat med heeeeeela familjen, för kanske andra/tredje gången på cirka 5 år. Vi hade lite att prata om angående nästa vecka, när pappa är utomlands.

IDAG, har jag jobbat igen och sen direkt efter jobbet var det träning och jag var så taggad och så energisk och på så bra humör när jag klev utanför Fyndas dörrar. Träningen var skitrolig och det gick skitbra. Skitbra, skitbra, skitbra!

Nu är det dags för sängen, för jag är trött och det är en dag imorgon med!


Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt...

Jobb, jobb, jobb, jobb.
Sträng dag idag. Bara massa tjuriga tanter som klagar på att jag inte kan hitta vissa saker i systemet, när det inte finns någon streckkod, för att jag inte vet vad de heter. Så säger dom " Du borde lära dig..." Men vafan, ska jag kunna alla miljontals varors namn, när jag jobbat där en vecka? Men jo tjena. Då vill man bara säga åt dom att hålla käften, men det kan man ju inte. Istället får man stilla ilskan och försöka vara trevlig.
Förutom sådana undantag så älskar jag mitt jobb. Sa jag att jag älskar det?

Nu ska jag sova. Pusspuss!

Går på en tunn lina.

Min enda lediga dag fram till helgen idag... Så jag ville ta vara på dagen. Gick upp tidigt och sprang en runda. Sen i eftermiddag träffade jag Danni och hennes kompisar och vi fikade på på G. Sen gick jag och Danni en runda vid Ätran. Därav bilderna nedan!
















Time to realize

Inte bloggat på typ 2 dar. Skärpning Sofie...

Igår var jag med Annie på STCC. Riktigt kul faktiskt, lite kladdigt varmt bara. Sen på kvällen var det fest i Skogstorp.
Idag är det självklart fint väder, eftersom jag ska jobba. Menmen.

Så här ser jag ut juuuuuust nu.
 


RSS 2.0